![]() |
#32 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Całkiem ładna simka
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Oczy są zbyt duże i do tego fioletowe O_o Wydaje mi się, że zdjecie jest rozciągnięte przez co twarz jest szeroka. Fryzurka ładna, ale makijaz zbyt mocny. Jak już zrobiłas różowy cień do powiek i do tego fioletowe oczy xD to wystarczyłby jakis delikatny błyszczyk.
|
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Simcia jest całkiem ładna, aczkolwiek mam pewne zastrzeżenia :
* ma zbyt ciemna skórę, która nie pasuje do włosów. * nie spodobał mi się zbytnio makijaż - za mocny makijaż oczu i za jasna szminka... Oprócz tych defektów... simka całkiem ładna xP ![]() |
![]() |
#36 |
Reputacja: 10
|
![]()
simka przesliczna a makijaz extra!!!
ale jak Wy robicie te makijaze no ,bo w the sims 2 nie mozna robic takich profesjonalnych makijazy.... co jest do tego potrzebne? warsztat? jakis dodatek? LUDZIE POMOZCIE MI BO SWIRA DOSTAJE ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]()
Hmm... No, chyba lepiej, chociaż ja osobiśnie nie lubię tak dużej ilości rzęs, bo troszkę dają taki efekt... podbitych oczu :]. No i wogule jakoś tak ciemno jest koło oczu, ale co kto lubi
![]() Cytat:
Spokojnie... ![]() |
|
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
*-nie ! *
Ostry makijaż,sztuczny kolor oczu.Całość jest zbyt ciemna (ta którą pokazałaś ,bo tym razem nie dałaś dołu....). Puder wg mnie, nie jest tu potrzebny. Kolor szminki jest fajny ale nie do tego makijażu ![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
mi się b. podoba!!
|
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Jejq zadan z nich mi sie nie podoba, wszystkie wygladaja jak wytapetowane Barbie i mają oczy na pol twarzy
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|