![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Cudowne są twoje domy jedny słowem napisze pochlebiam twoje niektóre domy
Pozdr. ![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Mi sie niezbt podoba zielona ściana . Dom oschły i zimny taki pusty w środku szkoda bo ładny 6/10
|
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Super PomysŁ Z Fufitem !!!!!!!
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Ładny
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Fajniuśki domeczek
![]() Gdy będę miała neta u siebie w domu(bo teraz moja ciocia ma i siedze u niej dniami)to też powstawiam fory mojego wspaniałego DOMKU ![]() Pozdrawiam wszystkich fanów simów ![]() BU$$$KIII;*** |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Bryła jest .. ciekawa.
Front domu jest taki sobie, można go łatwo pomylić z wyjściem kuchennym. Nie podoba mi się kolor ścian w kuchni i salonie. Jest po prostu ponury. Kuchnia jest źle zaprojektowana. Kuchenka jest na jednym końcu kuchni - lodówka na drugim. Dodatkowo koło kuchenki umieściłeś zlew czego się nie robi. Sypialnia 1 - ok. Sypialnia 2 - nie podoba mi się ta ceglana ściana ... nie ten styl. Gabinet jest okropny. Taki kolor na pewno nie będzie sprzyjał dobremu nastrojowi. |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Salon mi się nie podobatak samo jak gabinet. Kuchani mi się podoaba. Sypialnie, niezbyt mi się podobają . Ogródek, też jakiś marny. Nie podoba mi się ten domek, po prostu nie jest w moim guście. Restauracją i kwiaciarnią, naprawdę byłam zachwycona dlatego nie wiem co dokładnie nie pasuje mi w tym domu, może to że jest clean ?? nie wiem
![]() nie obraź się 7/10 |
![]() |
#39 |
Reputacja: 15
|
![]()
Zainspirował mnie ten domek ;** Też zrobię taki bez dodatków
Oczywiście 10/10
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
dom ładny,a mógłbyś podać zdjęcie z lotu ptaka?,ale tak żeby było widać kratki na podłodze?
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|