|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hmm nie rozumiem czegos.....spotkalam wilka, zaprzyjaznilam sie z nim, wszystko tak jak nalezy, a w ogole nie pojawia mi sie opcja zeby mnie ukąsił!
Nie wiem czy robie cos zle czy co? bardzo prosze o pomoc ![]() Dzieki z gory :* |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Żeby ukąsił wilk, on musi mieć świecące na żółto oczy.
A żeby wilk przyszedł, to chyba trzeba się zaprzyjaźnić z innymi wilkami (tego do końca nie wiem) Edit: A prościej, kodem, możesz przywołać wilka (oczywiście rób to nocą) boolprop testingCheatsenabled true. Klikamy z shiftem na skrzynkę pocztową, klikamy Make NPC - Leader of the pack. Po około 10 sekundach powinien się pojawić lider wilków (ze świecącymi oczami) Pozdrawiam i mam nadzieję, że pomogłam ![]() Ostatnio edytowane przez olliss : 28.06.2007 - 16:47 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bossy: nie ma opcji, żeby wilk cię ukąsił. Poprostu jak będziesz go głaskać, to cię ugryzie.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
*ania500* to pytanie zadalas tu i w "Masz pytanie?Zadaj je tu!"
a u ciebie mozna tylko 2? |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Co muszę zrobić aby wilk ugryzł sima i zamienił go w wilkołaka?
Spotkałam już kilka wilków. Z niektórymi się zaprzyjaźniłam, a dla innych byłam nie miła. Jednak wilk zawsze uciekał... |
![]() |
![]() |
#9 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mam pewien problem. Mam orgialną wersję The Sims 2 Zwierzaki ale zwykłe The Sims 2 mam kopiowane. Ipokazuje mi się komunikat że muszę mieć orginalną wersję. Czy to jest konieczne do zainstalowania tej gry? Czy można to zrobić jakoś inaczej? Odpowiedzcie mi proszę. Mój adres e meil to [email protected]
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|