![]() |
#32 |
Reputacja: 13
|
![]()
Mnie trochę śmieszy to, że przy zbiorach ( z kilku krzaczków jednocześnie) pojawia się: zbierz wszystkie pomidors, bakłażans, itp. xP xP xP I szkoda jeszcze, że nie marzną ZWIERZAKI.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 13
|
![]()
Jedna pora roku trwa pięc dni, ale w nagrodach aspiracji jest tzw. pogodomistrz, za pomocą którego możesz przedłużyć porę roku, lub ją zmienić. Niestety po kilku użyciach "wyczerpuje się" i nadaje na złom.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Heh, zwierzaki w realu także nie marzną ani nie dostają udaru xD Po prostu ich sierść jest odpowiedzio gęsta do każdej pory roku xD A pies albo kot nie może np. pływaż w basenie xD (a szkoda).
Wg. mnie to jednak dobrze ![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Każda pora roku trwa tylko 5 dni? beznadzijenie no mogli juz jakos bardziej relalistycznie zrobic ;p
|
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Lubie wszystkie cześći simsów i wszystkie cześci simsów mam .Pokolei gram ale jak bym miała wybierac ktora czesc najfajniejsza to bym wybrała cztery pory roku
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Tak, gdy dosypuje sniegu to sie zatrzymuje, ale to dlatego ze mam dosc slaby komp
![]() Hmmm.. a co do 4 por roku to mi sie bardzo podobaja, nie zawiodlem sie na nich, tak jak na zwierzakach, ale nie zaluje ze je kupilem, bo nie umiem juz bez nich zyc ![]() ![]() ![]() Najfajniejsza poim zdaniem jest burza xD Super jak wali kolo domu piorun, jest ten blysk i grzmoooot :happy2: :happy2: :happy2: |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Ja właśnie dzisiaj kupiłam grałam już z jakąś godzinke. Narazie wszystko jest okey. Postarali sie 4PR to najlepszy dodatek
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Hmm śmieszy mnie jedna rzecz.
Jakim cudem facet siedzący w Jacuzzi, w wodzie po tym jak grzmotnie w niego piorun nadal żyje? O_o Głupie to jakieś ._. A ogólnie dodatek fajny ^^". |
![]() |
![]() |
#40 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ale wnerwia mnie jedna rzecz.Pali mi si drzewo/dwonie po straż.Przyjeżdzają a tu drzewo sie przestaje palić i grzywna;/ |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|