Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.04.2007, 15:03   #31
Shyviolet
Guest

Domyślnie

a ile dni trwa jedna pora roku?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.04.2007, 14:50   #32
shezza

Reputacja: 13
Wink

Mnie trochę śmieszy to, że przy zbiorach ( z kilku krzaczków jednocześnie) pojawia się: zbierz wszystkie pomidors, bakłażans, itp. xP xP xP I szkoda jeszcze, że nie marzną ZWIERZAKI. Byłoby ciekawiej.... :smirk: Ale ogólnie bardzo mi sie podoba
shezza jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2007, 14:52   #33
shezza

Reputacja: 13
Smile PORy ROKu TRWAJą .... xD

Jedna pora roku trwa pięc dni, ale w nagrodach aspiracji jest tzw. pogodomistrz, za pomocą którego możesz przedłużyć porę roku, lub ją zmienić. Niestety po kilku użyciach "wyczerpuje się" i nadaje na złom. Tyle tylko, że za niego nie dostaniesz kasy :laugh:
shezza jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2007, 23:01   #34
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Karisha_515
Mnie trochę śmieszy to, że przy zbiorach ( z kilku krzaczków jednocześnie) pojawia się: zbierz wszystkie pomidors, bakłażans, itp. xP xP xP I szkoda jeszcze, że nie marzną ZWIERZAKI. Byłoby ciekawiej.... :smirk: Ale ogólnie bardzo mi sie podoba
Heh, zwierzaki w realu także nie marzną ani nie dostają udaru xD Po prostu ich sierść jest odpowiedzio gęsta do każdej pory roku xD A pies albo kot nie może np. pływaż w basenie xD (a szkoda).

Wg. mnie to jednak dobrze
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.04.2007, 12:00   #35
CoRnEliA :)
Guest

Domyślnie

Każda pora roku trwa tylko 5 dni? beznadzijenie no mogli juz jakos bardziej relalistycznie zrobic ;p
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.04.2007, 20:38   #36
ola669
Guest

Cool

Lubie wszystkie cześći simsów i wszystkie cześci simsów mam .Pokolei gram ale jak bym miała wybierac ktora czesc najfajniejsza to bym wybrała cztery pory roku a i mam pytanko czy u was takze gra sie zacina gdy pada snieg ale jak sie go robi zoraz więcej????
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.04.2007, 20:43   #37
Kuba xD
Guest

Domyślnie

Tak, gdy dosypuje sniegu to sie zatrzymuje, ale to dlatego ze mam dosc slaby komp

Hmmm.. a co do 4 por roku to mi sie bardzo podobaja, nie zawiodlem sie na nich, tak jak na zwierzakach, ale nie zaluje ze je kupilem, bo nie umiem juz bez nich zyc

Najfajniejsza poim zdaniem jest burza xD Super jak wali kolo domu piorun, jest ten blysk i grzmoooot :happy2: :happy2: :happy2:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.04.2007, 21:17   #38
Aska__14
Guest

Domyślnie

Ja właśnie dzisiaj kupiłam grałam już z jakąś godzinke. Narazie wszystko jest okey. Postarali sie 4PR to najlepszy dodatek
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.04.2007, 21:21   #39
Darlene
Guest

Domyślnie

Hmm śmieszy mnie jedna rzecz.
Jakim cudem facet siedzący w Jacuzzi, w wodzie po tym jak grzmotnie w niego piorun nadal żyje? O_o
Głupie to jakieś ._.
A ogólnie dodatek fajny ^^".
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.04.2007, 22:39   #40
kornelia911
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Nyanko
Hmm śmieszy mnie jedna rzecz.
Jakim cudem facet siedzący w Jacuzzi, w wodzie po tym jak grzmotnie w niego piorun nadal żyje? O_o
Głupie to jakieś ._.
A ogólnie dodatek fajny ^^".
No nie wiem jak to możliwe.Fajnie to wygląda, 'pożar; w jacuzzi

Ale wnerwia mnie jedna rzecz.Pali mi si drzewo/dwonie po straż.Przyjeżdzają a tu drzewo sie przestaje palić i grzywna;/
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania