![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Zaadoptowałam małe dziecko, przysłali mi rude z zielonymi oczami w brzydkiej sukience o imeniu Calista a mi się to imię w ogóle nie podoba
|
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
ja adoptowałam Grażynę, ale opieka społeczna mi ją ukradła. musiałam wyjść bez sava z gry, żeby ją nadal mieć bo całkiem ładna mi sie trafiła, tylko jej kolor włosów zmieniłam z rudych na czarne.
|
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
U mnie te adoptowane dzieci to masakra. Zawsze do białych rodzin przysyłają mi murzynów, a do murzynów białych. Ale nie to jest najgorsze. Ich twarze wyglądają jak stara betoniarka na bazarze u Ruskich. Tylko raz przysłali mi ładną dziewczynkę. Nie pamiętam już jak miała na imię, bo z 15 pokoleń temu to było. Do tej rodziny w której trafiła mi się ładna simka już nie adoptowałem dzieci, rodziły mi się same.
|
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Zaadoptowałam kiedyś pięknego synka.Rudy o szarych oczach..ładny był
![]() ![]() _____________________________________ Hurry love people, they depart so fastly. ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Reputacja: 13
|
![]()
u mnie tez ladne bylo pierwsze dziecko, ktore zaadoptowałam, a później już gorzej i gorzej...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nigdy nie jestem zadowolona z adopcji xP ! Kiedyś dostałam małe dziecko ( chłoca ) to miał nos jak... Niewiem kto ! Więc robie cztwery ściany ( na dworze ) wkładam tam dziecko i korzystam z tego że mam CPR i kiedy jest zima dziecko zamarza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Ja bardzo rzadko adoptuję simy, ale jeśli już tak robię to, albo wybieram simy, którym zabiłam rodziców (mają wtedy ładne imiona i wygląd) , albo niemowlaki, bo można samemu wybrać dla nich imię
![]() Pozdrawiam Tittellë ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Ja wzielam niemowlaka, nadałam imię, wszystko pięknie.. No, ale po prostu OHYDNY był...
Chyba sobie ściągnę to całe SimPe ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Ja miałam tylko jedno ładne dziecko na tak gdzieś ze osiem adoptowanych. Czarne włosy, zielone oczy, ładna twarz, na imię Asia.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|