|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 20
|
Co do serialu - naprawdę świetny. 5 odcinek najlepszy! Taki zagadkowy. Mój serial nawet się nie umywa do tej wspaniałej produkcji. Cieszę się, że 'Usługi' będą w jesiennej ramówce STV
. Pozdrawiam, DésignérEdit: Ale ja głupi, boże... Niepotrzebnie wdałem się w tą dyskusję, skoro wcześniej była już o tym mowa, ale ja głupi o tym zapomniałem . Nie wprowadzaj ludzi w błąd, Tonetti! Pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez mario : 17.08.2007 - 17:02 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Nareszcie kolejny odcinek. Już praktycznie zapomniałam, że ten temat istniał. Odcinek nawet spoko. Najlepszy serial na forum. Ocenka za całokształt 10/10
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Juziol - ten serial kręci Dimond na simy.pl. Serial nie jest twojej produkcji!
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
przeciesz ten 5 odcinek jest podoby do filmu piła
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Patrze odcinek pierwszy, a tu muzyka z Ghost Mastera. Poprostu jak uslyszalem ta muzyke to m isie nie chcialo wierzyc, ze ktos na tym forum oprocz mnie w to gra.
Teksty sa powalajace "bede tesknic" "barbie". Ostre. 10/10 |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
ych, też tak początkowo myślałam, że to nie jest prawdziwy autor.
Widziałam, tylko posty z tego tematu. Ostatecznie całkowicie przekonałam sie, że to jest jednak on. Ktoś, kto nie jest "dogłębnie poinformowany", nie zna pewnych faktów, nie będzie wiedział o co chodzi... Désignér - jednak jeśli jesteś na simy.pl powinieneś "coś" zrozumiec. Pomyślec na chwilę jak autor tego serialu... Co do tego odcinka, w kwestii montażu i operowania kamerą jesteś mistrzem. (Tak marginesem mówiąc, mnie MM ciągle wydaje się ograniczony, nie umiem już z nim pracowac, bo dostałabym chyba nerwicy xd.) W kwestii fabuły (ja oglądałam ten film -nie mam na myśli Usług,- ale tylko 2 częśc...) jest także ciekawie, choc nie miałam takiego "zaskoczenia" trochę...jak w wcześniejszych epizodach... Tylko ci pogratulowac, bo masz wspaniałą wyobraźnię, co jest jedną z podstaw tworzenia filmów, pisania książek itp. Pozdrawiam. |
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Wy muki..
DIMOND I JUZIOL TO JEDNA I TA SAMA OSOBA,KPW? Już to przerabialiśmy ![]() Czy naprawdę jest wam tak trudno zrozumieć,że ktoś ma serial na jednym forum,a na drugim jest pod innym nickiem i też ten serial udostępnia?! Dżizaaas... Jeszcze raz ktoś wyskoczy z motywem "Juziol to nie Dimond blebleble" to się wkur...Zdenerwuję -,-" Podziękowoł! Cytat:
Oj ludzie...Naprawdę takie trudne sobie uświadomić,że Dimond sobie znalazł PO PROSTU INNY NICK? Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 16.08.2007 - 15:02 |
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
Możliwe, że jakis powód tego jest... Ale wynikaja potem z tego takie nieporozumienia, to może mylic... W końcu ludzi nie są wszechwiedzący XD aby tak wszystko wiedzieli od razu... |
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Szczerze mówiąc odcinek mnie zawiódł pod względem fabuły. Poprzednie epizody były takie orginalne, a ten za bardzo przypominał piłę... To mi zgrzytało i oglądałam odcinek z jakby niedosytem...
Odcinek:5/10 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|