|
|
|
|
#1 | |||
|
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
Dla mnie jest to bezsensu i tyle, tylko swoje zdanie wyrażam... :con:A poza tym z tego co pozwoliłem sobie sprawdzić to posiadasz praktycznie wszystkie dodatki, także ten tekst jest nie na miejscu. Też bym mógł być taki mądry jak bym je wszystkie miał... Ostatnio edytowane przez Kuba xD : 16.08.2007 - 18:57 |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Fảlivrin - Można używać rzeczy ze wszystkich dodatków,jakie posiadacie!
Ale żadnych obiektów z internetu. Nawet sufitów,z czego nie jestem zadowolona No ale trudno...Irbis W ogrodzie możesz zrobić co chcesz-to zależy tylko od twojej inwencji.Eámanë wspominała o tym
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
No ja też uważam, że to nie jest do końca fair! Ja np. mam tylko TS2/ZW/CPR i na pewno (!) nie mam takich samych szans jak osoba mająca wszystkie, lub większość dodatków. Nie do końca chyba ten konkurs przemyślany, dlatego raczej w nim nie wezmę udziału...
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ja mam dość głupie,ale ważne dla mnie pytanko.
Czy dom trzeba udostępnić do pobrania?Do prezentacji dać link do ściągnięcia?Czy jest to niekonieczne? |
|
|
#6 | |||
|
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Musisz zmienić, nie ma rady :>
|
|
|
#7 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Buuu... Ale ja żem nieszczęśliwy ;( Zapomniałem się i dodałem fundamenty pod kominek, bo inaczej się nie dało... Kurde x| Ea, czy to już naruszenie regulaminu? Bo to było naprawdę bardzo ważne x| Wręcz konieczne... Nie da się na to przymknąć oka?
x| EDIT: Kurde... Więc jednak sie nie da przymknąć oka(why? Bo to by było be xD)! Idę zrobić to co Harry Potter kiedy był wściekły - walić głową w ścianę i mruczeć "benc" Ostatnio edytowane przez Caesum : 16.08.2007 - 17:58 |
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ooooh noł...No to teraz muszę się nauczyć,jak spakować domek ;(
Od kiedy będzie działać sonda,w której będziemy wybierać domek? |
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
To bardzo proste - wbrew pozorom ![]() Najpierw wychodzimy do otoczenia. Klikamy nasz domek. Jest tam po lewej stronie taka ikonka 'Spakuj parcelę'. Pokaże Ci się okno czy bodajże na stronę, czy do pliku. Klikasz 'do pliku'. Czekasz [chwilę się ładuje], później pojawia Ci się informacja w jakim katalogu można znaleźć Twoją parcelę. I tyle! Wychodzisz z gry, np. klawiszem Windowsa na klawiaturze. Wchodzisz w podany folder, masz tam plik chyba domkonkursowy.sims2pack. To nasz plik. Żeby go załadować, wchodzisz na np. www.uploader.pl i klikasz na załaduj, szukasz, trochę będzie to trwało, zanim ten czerwony pasek dojdzie do końca. Poradzisz sobie napewno! Pozdrawiam, mam nadzieję, że pomogłam i trzymam kciuki! - olliss. Edit: Sorry, dzięki Sol
Ostatnio edytowane przez olliss : 16.08.2007 - 21:27 |
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |