|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
na wszystkich parcelach w wiosce takemizu
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
# miejscu gdzie są gorące źródła i masażyści, # miejscu w którym gra się w mahjong'a, po drugiej stronie jeziora, # i w... pagodzie? jakoś tak - taka chyba najwyższa budowla w tej okolicy wakacyjnej. tylko mi jeszcze nie udało się z nim pogadać, bo zawsze albo mi ucieka zanim do niego dojdę, albo "utyka" - np. pomiędzy dwoma ogrodzeniami x_X. raz miałam taką sytuację, że zamienił się ze mną miejscami o_O. właśnie gdy utknął - podeszłam do niego i ze sto razy klikałam na niego simką, aż w końcu on zniknął, a ja pojawiłam się pomiędzy dwoma ogrodzeniami o_O. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Już sama znalazłam umiem się telepoortować (tzn.Mój sim ![]() .Ale mimo to i tak dziękuje |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A czy Simy na wakacjach sie starzeją?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie starzeją się. Tak mi się zdaje...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dobrze myślisz, nie starzeją się.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
a ja mam pytanko co do tego opalania sie ...jak niemam zadnych dodatkow zainstalowanych typu 4 pory roku itd..tylko podroze..to czy moj sim sie bedzie mogl opalic na brazowo????
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
bo tak samo jest na studiach,przecież jak w akademiku inni studenci zajmą pokoje,to nie widać mebli w środku ani ludzi.
Więc w hotelach jest tak samo ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
To ja mam pytanko. Widziałam na screenach ducha pirata. Czy można z nim pogadać itp.?
I jeszcze jedno. Co nam daje znajomość z Mędrcem? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|