|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Jak kto¶ ma zamiar jeszcze kupiæ: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74510698
szczerze? nie polecam- czyta³em posty Eveline [alegro=oszu¶ci] *ile ta gierka kosztuje? poka¿e siê w Wadowicach jak my¶licie bo du¿e miasto to nie jest a podobno to seria limitowana pzdr all |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
heh ja chyba kupuje, ale mam pytanie.... czy jesli teraz gram sobie w na studiach, i pozycze od kolezanki nocne zycioe, a pozniej zainstaluje dodatek swiateczny, to bede se gral normalnie na plycie od swiat? tak?
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Wczoraj ko¿ystaj±c z okazjii pojecha³am do ³odzi najpierw wesz³am do media marktu w galerii ³odzkiej - tam nic nie ma nawet ts2 , potem do empiku równie¿ nic poszukiwa³am i nic mia³am jeszcze nadzieje , ze w empiku na piotrkowskiej bedzie tam te¿ nic pyta³am w biurach obs³ugi i mi powiedzieli , ze takiego dodatku to w ogóle nie ma , ze sobie co¶ wymy¶li³am . :con:
;(
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
ja ju¿ kiedy¶ zamawia³am i co musialam drozej zap³acic za kuriera a p³yta dosz³a mi z tygodniowym opóznieniem do d*** z takimi internetowymi sklepami :con: |
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
A ja ju¿ korzysta³am z merlina i wszysko by³o ok
.
|
|
|
|
#8 |
|
Sk±d: Somewhere On The Ocean
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 10
|
A u mnie jest (tzn. 100 km odemnie
). Merlin to dobry sklep. Bardzo... Ju¿ rozmawiali¶my na forum, na jego temat (bodaj¿e w temacie o Nocnym ¯yciu). Ja jestem zadowolony. Produkty sprzedawane s± taniej, a p³ac± za kuriera, to tak jakby¶ kupi³a normalnie w sklepie dop³acaj±c 2 z³ Bardziej boje siê Allegro, tam sprzedaj± zwykli ludzie, a w Merlin to sklep internetowy, tutaj mamy doczynienia z pewnym rodzajem firmy, która nie oszukuje.
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja mam juz The Sims 2 ¦wiêta
![]() ![]() Jest to extra dodatek ![]() ![]() Polecam
|
|
|