|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Doszedł cały że tak powiem 'set' ;d
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
A czy pójdzie na takim sprzęcie: Intel9R0 Celeron9R0 M CPU 420 @ 1.60GHz 1.60 Ghz, 448 MB RAM , ATI RADEON XPRESS 200M Series ??? Dodam, ze na razie mam tylko dwa dodatki; NŻ i Zwierzaki, ale planuję też kupić CPR
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
wymagania są takie:
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Że tak powiem, pójść powinno, ale 'komfortu' raczej odczuwać nie będziesz. ;d oczywiście, tak mi się wydaje.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Pocia
Jesli twoj sim przestanie interesowac sie tym wskaznik bedzie spadac. Myslalam ze jak sie juz dojdzie do kocna i osiagnie "entuzjazm" to tak zostaje , ale trzeba ciagle cwiczyc dane hobby , inaczej ono spada. Tak wiec zajmij sie sztuka a sport sam zmaleje. |
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
. a to mnie będzie deprymować xD. ale dobra, jakoś przeżyję .
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
A ja mam 2 pytania:
1. Co t jest compact Disc 2. Komputer nie wczytuje mi płyty, pisze że "używany format dysku jest niezgodny z systemem Winows". Ta płyta na innych komputerach działa. :/ |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
dwa pytania:
1. dlaczego wszystkim moim simom podświetla się na biało albo muzyka i taniec albo nic? 2. w opisie hobby nauka jest coś takiego jak "wyrabianie medykamentów". W jaki sposób można wyrabiać medykamenty?? |
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 12
|
Jak sim ma wrodzony talent do czegoś to wtedy hobby, w twoim przypadku 'muzyka i taniec' się podświetla. A że wszyscy Twoi simowie tak mają to może przypadek albo błąd?
Bo u mnie jest normalnie. |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|