![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Za dużo i za mało. 2/10
|
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Domek pusty ale ok
7/10 |
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
Proszę o dalsze oceny
![]()
#35 |
Guest
|
![]()
Już pisałam to 1000 razy: SMUTNO I BEZ KOLORÓW!!! nie chciałabym w czymś takim mieszkać. Ale cóż, to Twój pierwszy domek (o matko, a gdzie mój?!!!) i musisz się jeszcze wprawić
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem za duże te pomieszczenia, bryła nieciekawa.W środku strasznie pusto.Nie podoba mi się.
|
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Hmmm... jeśli lubisz budować duże domy to ok ale ten dom jest pusty bez żadnego stylu... kup więcej mebli kiaty obrazy itp ( Moja rada popracuj nad kolorami tak żebyś je lepiej dobierała)
|
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
KOTEK23!!!!!!!
Skąd ty miałaś ten taki kominek świetny, jest u ciebie na zdjęciu w salonie, obok sztalugi. Prosze cie powiedz mi czy go ściągnęłaś z internetu czy on jest w jakims dodatku?????? |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
A ja was wszystkich nie rozumiem!
![]() Ten dom nawet jak pusty ,nie szkodzi ,jak ja zaczynalam budowac domy,to sie w glowie nie miescilo ile tam bylo pustego miejsca.....-Nasza projektantka wspominala cos o imprezach i tancach wiec miejsce sie przyda! Jak simy nie robia imprez i maja duzo miejsca to co innego jak gdyby mialy miejsce na balangi.... Mowie wam ze sie nie znacie na rzeczy sama robilam takie 'wille' Do Kotek23,uwazam ze masz calkiem przyjemny domek! Tylko moze kolory scian w salonie,jadalni itd. sa troche smutne...Pokoje dziewczyn sa wpozo! ![]() Lazienka tez taka sobie....Ale mowie ,robilam gorsze(przepraszam Kotek23) A jakie masz dodatki,bo moze bede mogla ci cos doradzic? Jak masz akcesoria Kuchnia i Lazienka to mozesz robic romantyczne lub nowoczesne kuchnie i lazienki,jak masz szyk i elegancja,to tam znajdziesz cos do super-sypialni,a jak masz ....a z reszta powiedz jakie masz! Daje 8/10 Ostatnio edytowane przez Hermione : 14.07.2008 - 13:11 |
![]() |
#40 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hermione - Gdy budowałam ten domek, Kuchnia i Łazienka nie była jeszcze wydana
![]() Pozatym dodatki, które mam są wypisane na moim profilu ![]() Zapraszam do obejrzenia moich pozostałych domków ![]() Jest ich osiem. Ale ostatniego nie ma w sygnaturze. Jest do: Dom Przy Ulicy Słonecznej. Pozdrawiam ![]()
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|