|
![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
Klara - wcale nie jest taka maxisowa, wg mnie wygląda ok. Bardzo ładna. Ale nie mogę jej poderwać :[ rapidshare nie chcę mi się załadować.
Madeline - też jest ładna, ale gdyby miała inną fryzurę, jakąś taką bardziej dopasowaną do twarzy, wyglądała by jeszcze ładniej. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Może rzeczywiście, do Madeline ta fryzura nie pasuje. Potem ją zmienię, bo na tym komputerze nie mam tej simki ; ). Proszę o komentarze, tak w nawiasie.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Klara i Madelin są nawet ładne :]
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Vanessa jakaś ... zmutowana jest o.O
Yoshimo lepsza o niebo ![]() Hannah: brakuje zdj twarzy, dlatego znosna ;p xD Fabia: co ona ma na twarzy?! i te brwi straszne są. Rysy ma fajniutkie, ale oczy są za szeroko rozstawione. Klara: za duze oczy! Madeline: podoba mi się, bo ma fajne imię ^^ |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Skąd masz ubranie na drugiej ()z daleka) fotce Madeline???
|
![]() |
#6 |
|
![]()
Chodzi o kostium kąpielowy? Jeśli tak to z: http://www.peggyzone.com/html/Item20301010082.html trzeba się zarejestrować (ubranie na samym dole)
Dzięki za oceny. Potem dodam niu simkę ;D EDIT: Nowa simka. Nie była robiona na potrzeby tematu, więc może jest trochę maxisowa, ale mi bardzo się podoba: Veronica: ![]() Ostatnio edytowane przez Númenessä : 29.03.2008 - 18:40 Powód: W końcu trzeba dodać nową simkę! :O |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Veronica - Jest nieco...dziwna, ale ma swój urok. Podobają mi się jej oczy ^^ Wyszła tak smutno, albo mi się zdaje ;D
#8 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 12
|
![]()
ej, Veronica jest śliczna wg mnie. I ten skin mi się bardzo podoba
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Śliczna, ale zmieniałbym jej oczy, są takie... Zapatrzone w górę. 9/10 za oczy. Zapraszam do ocenki moich simów i dodatków
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|