![]() |
#31 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() poszperaj w tym forum ktoś podawał stronę z której można ściągnąć wszystkie krysztaly ja je ściągnęłam ale sorry nie pamiętam z jakiej jeśli znajdę to Ci podam ![]() |
|
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
strona z której ściągniesz wszystkie kryształy http://sims.kelsha.net/buyable1.html
|
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Ja wiem że można ściągnąć kryształy, ale ja chciałabym sama je zdobyć wszystkie , bo ściąganie człą zabawę niszczy, ale dzięki za odpowiedź
![]() Jakie macie sposoby na właśnie magiczne przedmioty (najbardziej mi zależy na pelargoni i oczywiście kryształach ![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
W tym temacie, ze trzy posty wcześniej (na poprzedniej stronie) napisałam jaki mam sposób na kryształy.
P.S. U mnie to działa. Wyrosła mi razem 17 kryształów, a najwięcej mam czarnych(4), a niebieski tylko 1 |
![]() |
#35 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Łał! To ja tez musze sprobowac. Bo zciągnelam se te krysztalki ale mi nie chodzą
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Dzięki przyda sie :lol:
|
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Świetny pomysł lecę wykorzystać! Teraz można zamknąć ten temat, chodz do czegos sie przydał, dzięki za to, ze ktos znów zaczął męczyc ans klejnym bez sensownym pytaniem! Przynajmniej coś wiem z tego temetu fajnego!
|
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
soral!!!!!! i też tam jakiś tam nie pamiętam na u bo masz dwa konta tera albo już skasowałeś mało ci było tego że byłeś już banowany jak przezywałeś wurgalicznie użytkowników w temacie avatary i bóg wie gdzie jeszcze!!!!! soral to forum nie do nabjania postów tylko pożądne forum o the sims!!!!! naucz sie kożystać z tego forum jak cywilowany człowiek albo szybko pożegnasz się z tym forum!!!!!
Mam nadzieje że nad tym pomyślisz pozdrowienia -_- |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|