Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.08.2004, 17:45   #31
lilaweneda1
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Paulina Wierzgacz+Aug 29 2004, 12:50 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Paulina Wierzgacz @ Aug 29 2004, 12:50 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Akselandra@Aug 26 2004, 03:40 PM
Dzięki anulka28&nbsp; &nbsp; Mam sposób na kryształy. Dzięki temu wyrosły mi szybko wszystkie, a nawet mam dwa czarne i dwa zielone
Możesz Aleksandro zdradzić mi swój sposób na kryształy, bo ja mam dopiero jeden a siedze w Abrakadabrowie chyba już ze 100 a nawet wiecej dni i mam tylko jeden kryształ. :unsure: Proszę zdradź swój sposób... [/b][/quote]
poszperaj w tym forum ktoś podawał stronę z której można ściągnąć wszystkie krysztaly ja je ściągnęłam ale sorry nie pamiętam z jakiej jeśli znajdę to Ci podam

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.08.2004, 18:02   #32
lilaweneda1
Guest

Domyślnie

strona z której ściągniesz wszystkie kryształy http://sims.kelsha.net/buyable1.html

stare 30.08.2004, 07:15   #33
Pinia
Guest

Domyślnie

Ja wiem że można ściągnąć kryształy, ale ja chciałabym sama je zdobyć wszystkie , bo ściąganie człą zabawę niszczy, ale dzięki za odpowiedź
Jakie macie sposoby na właśnie magiczne przedmioty (najbardziej mi zależy na pelargoni i oczywiście kryształach )?

stare 30.08.2004, 11:25   #34
Akselandra
Guest

Domyślnie

W tym temacie, ze trzy posty wcześniej (na poprzedniej stronie) napisałam jaki mam sposób na kryształy.
P.S. U mnie to działa. Wyrosła mi razem 17 kryształów, a najwięcej mam czarnych(4), a niebieski tylko 1

stare 31.08.2004, 06:52   #35
Pinia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Akselandra@Aug 29 2004, 02:49 PM
Ni nie wiem czy to na pewno to, ale wydaje mi się, że jak się zdobywa duuuużo składników to wyrastają. Umnie się to sprawdziło.
Postawiłam ten stragan hokusów firmy MaGico, a przed nim sześć grzybowych krzesełek w dwóch rzędach. Życam czar "Róg Obfitości" i zapraszam na imprezę. Po imprezie życam "Czyste Talerze". I tak codziennie albo co dwa dni. Można zebrać około 20 muchomorów na jednej imprezce. Po kilku dniach wyrosły mi kryształy.
Najpierw mi wogule nie chciały rosnąć, ale teraz rosną jak szalone.
Wiesz że to możliwe! Przecierz ja swój dostałam jak zbierałam składniki! Oh to super dzięki! Postaram się bardzo! DZIĘKI ALEKSANDRA!

stare 31.08.2004, 10:06   #36
sushina
Guest

Domyślnie

Łał! To ja tez musze sprobowac. Bo zciągnelam se te krysztalki ale mi nie chodzą

stare 31.08.2004, 11:08   #37
Akselandra
Guest

Domyślnie

To ja życzę powodzenia

stare 02.09.2004, 14:46   #38
Pinia
Guest

Domyślnie

Dzięki przyda sie :lol:

stare 02.09.2004, 18:59   #39
Ira
Guest

Domyślnie

Świetny pomysł lecę wykorzystać! Teraz można zamknąć ten temat, chodz do czegos sie przydał, dzięki za to, ze ktos znów zaczął męczyc ans klejnym bez sensownym pytaniem! Przynajmniej coś wiem z tego temetu fajnego!

stare 03.09.2004, 07:21   #40
Garfield
Guest

Domyślnie

soral!!!!!! i też tam jakiś tam nie pamiętam na u bo masz dwa konta tera albo już skasowałeś mało ci było tego że byłeś już banowany jak przezywałeś wurgalicznie użytkowników w temacie avatary i bóg wie gdzie jeszcze!!!!! soral to forum nie do nabjania postów tylko pożądne forum o the sims!!!!! naucz sie kożystać z tego forum jak cywilowany człowiek albo szybko pożegnasz się z tym forum!!!!!
Mam nadzieje że nad tym pomyślisz pozdrowienia -_-

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania