![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
Stworzyłem sima,Tomka Węglarczyka
Osiągnięcia Tomka : 1.Wprowadziłem go do miłowa,koło domu ćwirów. 2.Jego marzeniem było być Szalonym Naukowcem.Ale zaczęłem karierę gastronomiczną 3.Brakuje mu 1 punktu hobby "kulinaria" To tyle : ( BoolProp mnie uzależnił. PS : Może zalożymy klub anonimowych boolpropowców XD |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja miałam rodzinę Wilk:
Paulina- mama Tom- tata Ola- córka. Mieszkali w domku sąsiadującym z domem Balbiny Biedak. Tom pracował w medycynie, a Paulina jako Kieszonkowiec (awansów nie mieli, no bo skąd miałam wtedy wiedzieć że potrzebne są punkty umiejętności?). Było to dużym osiągnięciem, bo jak tu wytrzymać, kiedy Paulina zasypia w drzwiach do sypialni (po powrocie z pracy) a tymczasem budzi się tom z pełnym pęcherzem? Ola nie odrabiała prac domowych- szkoła = minus zabawa, prace domowe to samo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Co za zbieg okoliczności, bo ja też miałam rodzinę Wilk .
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 17
|
![]()
Więc raz miałam Sima,który osiągnął szczyt kariery Muzyka,ożenił się z Balbiną Biedak i mieli dość wypasioną chate i dużo dzieci.Niestety nie mam już tej rodziny...
Teraz para moich Simów skończyła studia z wyróżnieniem,facet ma maks pkt kreatywności i pnie się coraz wyżej w karierze artystycznej.Mają nastoletnie bliźniaki,dziedzko oraz zarodek ;].Wczoraj kupiłam im nowy dom,bo potrzebują miejsca na szóstke dzieci-pragnienie Simki.Gra bez kodów jest świetna.Nawet gdybym chciała użyć jakiś kod,to nie pamiętam nawet jak ;p Ostatnio edytowane przez Abigail_Kocur : 22.01.2009 - 16:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Reputacja: 17
|
![]()
Hahah no nie straszne popularne to nazwisko się zrobiło - ja też mam rodzinę Wilk w Miłowie heheh. Pozdrawia:
![]() |
#36 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moja rodzinka, którą obecnie gram zdobyła bez kodów trójke dzieci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Ja bez kodów osiągnąłem duży remont jednego z domów w Dolinie niezbędnej, około 150 000 tys. $, samochód Alfus Romeus Brerera*, Honyda Fitt*, miła reustauracja i.... format dysku
![]() *Żeby reklamy nie było ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
ej a znacie coś na to żeby zablokowac pasek do którego kody się wpisuje, zeby wogole nie moznabylo wpisywac? Bo ja poprostu nie mogę no. Gram prawie zawsze bez kodów i dużo musiałabym wymienia, ale czasem kusi mnie zeby motherlode albo maxmotives wpisac
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
O to samo chciałam zapytać. ; ) czasem żałuje, czemu ja w ogóle się dowiedziałam o tych kodach. ; D Gra byłaby ciekawsza i trochę trudniejsza bez kodów.. one wszystko ułatwiają..
|
![]() |
![]() |
#40 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja kod na pieniądze biorę zawsze na początek, aby dom ładnie umeblować, nie umiem bez tego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|