![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
To jest jeden i ten sam dodatek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 18
|
![]()
A ja widziałam na oficjalnej stronie "The Sims 2 Fashion H&M Runway" jakoś tak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ostatnio kupiłam sobie Moda z H&M.Zaczełam je instalowac i wyskoczył mi komunikat zeby na wszelki wypadek zrobic kopie
moich Zwierzaków,CPR i Simów 2.IDalszy ciag komunikatu zawierał tresc o temacie nie działajacych dodatkow.Jezeli bym zainstalowała akcesoria to moje dodatki by nie działały prawidłowo.Wiec po przeczytaniu dałam na OK.Zaznaczyłam jezyk itd.Zaczeło sie zaaktualizowanie moich dodatków.The sims 2-Prawidłowo,Zwierzaki-prawidłowo,Cpr-aktualizacja została przerwana(czy cos w tym stylu)!!!!!!!!!!!!!Probowałam kilka razy i to samo!!!Mam tylko te czesci simow.Zadnych wiecej.Bardzo mi zalezy aby te akcesoria działały!! ;( A i jeszcze cos.Po stierdzeniu błedu na koncu komunikatu było ostatnie zdanie mowiace o odinstalowanie i ponownym zainstalowaniu dodatkow.A nigdzy wczescniej tego nie robiłam wiec sie boje ze cos sie stanie z moini rodzinami i gra.Moja koleznaka kiedys odinstalowała i zainstalowała i jej simka teraz nie moze urodzic dziecka!!!Nie chce odinstalowywac gry!!!!!!!!Poooooooommmmmmmooooooooooooooooccccccc ccccccyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ;( ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Spokojnie, będzie dobrze.
Zrób tak jak Ci kazano. Odinstaluj i zainstaluj simy ponownie. Jeżeli chcesz aby rodzinki i wszystkie inne różności zostały w grze musisz je skopiować, a później znów wkleić do danego folderu. Możliwe, że w CPR jest jakiś błędny plik, który przeszkadza w aktualizacji tego dodatku. Czy CPR są oryginalne? Aha... Nie nazywaj tak tematu... xP Ostatnio edytowane przez Rëñáës : 22.12.2007 - 20:07 |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Najważniejsze: skopiuj swoje rodziny. Spakuj je, a potem skopiuj do innego folderu. No a potem odinstaluj i zainstaluj od nowa (proponuje żebyś CPR zainstalowała na końcu).
Mi się nigdy nic nie stało z rodzinami, które kopiowałam. No może trzeba od nowa zdobywać przyjaciół, kochanków, rzeczy związane z sąsiadami (taa, ech te cele życiowe...) ale reszta wszystko była OK. Tylko będziesz musiała mieć wtedy te WSZYSTKIE dodatki, co poprzednio, żeby rodzina działała. |
![]() |
![]() |
#37 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Moda z H&M i H&M Fashion Runway to jest to samo tylko podejrzewam, że ta druga nazwa to jest chyba po anlgielsku...
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Dzięki dodatku The Sims 2 Podróże simki robią pozy.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|