Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jakie akcesoria lubisz najbardziej ?
szyk i elegancja 3 10.00%
moda z H&M 19 63.33%
na święta 7 23.33%
obojętnie 1 3.33%
Głosujących: 30. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.12.2007, 11:57   #31
Isia_xD
Guest

Domyślnie Odp: Moda z H&M OCB??

O ile wiem to jest jeden dodatek.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.12.2007, 15:46   #32
martusia_re2
Guest

To jest jeden i ten sam dodatek ) Po prostu błąd na stonce i tyle )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.12.2007, 16:29   #33
Castaway

Reputacja: 18
Smile Odp: Moda z H&M OCB??

A ja widziałam na oficjalnej stronie "The Sims 2 Fashion H&M Runway" jakoś tak

Sakebi.~
Castaway jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.12.2007, 19:52   #34
Ala20

Reputacja: 10
Excl Help!!!!!!!!!!!

Ostatnio kupiłam sobie Moda z H&M.Zaczełam je instalowac i wyskoczył mi komunikat zeby na wszelki wypadek zrobic kopie
moich Zwierzaków,CPR i Simów 2.IDalszy ciag komunikatu zawierał tresc o temacie nie działajacych dodatkow.Jezeli bym zainstalowała akcesoria to moje dodatki by nie działały prawidłowo.Wiec po przeczytaniu dałam na OK.Zaznaczyłam jezyk itd.Zaczeło sie zaaktualizowanie moich dodatków.The sims 2-Prawidłowo,Zwierzaki-prawidłowo,Cpr-aktualizacja została przerwana(czy cos w tym stylu)!!!!!!!!!!!!!Probowałam kilka razy i to samo!!!Mam tylko te czesci simow.Zadnych wiecej.Bardzo mi zalezy aby te akcesoria działały!! ;( A i jeszcze cos.Po stierdzeniu błedu na koncu komunikatu było ostatnie zdanie mowiace o odinstalowanie i ponownym zainstalowaniu dodatkow.A nigdzy wczescniej tego nie robiłam wiec sie boje ze cos sie stanie z moini rodzinami i gra.Moja koleznaka kiedys odinstalowała i zainstalowała i jej simka teraz nie moze urodzic dziecka!!!Nie chce odinstalowywac gry!!!!!!!!Poooooooommmmmmmooooooooooooooooccccccc ccccccyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ;( ;( ;( :gu: :gu: :gu: :gu:
Ala20 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.12.2007, 20:00   #35
Rëñáës
Guest

Domyślnie Odp: Help!!!!!!!!!!!

Spokojnie, będzie dobrze.
Zrób tak jak Ci kazano.
Odinstaluj i zainstaluj simy ponownie.
Jeżeli chcesz aby rodzinki i wszystkie inne różności zostały w grze musisz je skopiować, a później znów wkleić do danego folderu.
Możliwe, że w CPR jest jakiś błędny plik, który przeszkadza w aktualizacji tego dodatku. Czy CPR są oryginalne?
Aha... Nie nazywaj tak tematu... xP

Ostatnio edytowane przez Rëñáës : 22.12.2007 - 20:07
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.12.2007, 09:47   #36
*Luna*
Guest

Blush Odp: Help!!!!!!!!!!!

Najważniejsze: skopiuj swoje rodziny. Spakuj je, a potem skopiuj do innego folderu. No a potem odinstaluj i zainstaluj od nowa (proponuje żebyś CPR zainstalowała na końcu).

Mi się nigdy nic nie stało z rodzinami, które kopiowałam. No może trzeba od nowa zdobywać przyjaciół, kochanków, rzeczy związane z sąsiadami (taa, ech te cele życiowe...) ale reszta wszystko była OK. Tylko będziesz musiała mieć wtedy te WSZYSTKIE dodatki, co poprzednio, żeby rodzina działała.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2007, 15:06   #37
Ala20

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Help!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisał Rëñáës
Spokojnie, będzie dobrze.
Zrób tak jak Ci kazano.
Odinstaluj i zainstaluj simy ponownie.
Jeżeli chcesz aby rodzinki i wszystkie inne różności zostały w grze musisz je skopiować, a później znów wkleić do danego folderu.
Możliwe, że w CPR jest jakiś błędny plik, który przeszkadza w aktualizacji tego dodatku. Czy CPR są oryginalne?
Aha... Nie nazywaj tak tematu... xP
Tak.CPR oryginalne.Jednak nie jestem przekonana do tej odinstalacji.A mam pytanko.W jakim folderze sa rodziki??
Ala20 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13.01.2008, 12:23   #38
Weronka-Werka9
Guest

Moda z H&M i H&M Fashion Runway to jest to samo tylko podejrzewam, że ta druga nazwa to jest chyba po anlgielsku...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.01.2008, 13:55   #39
MiQued93
Guest

Cytat:
The Sims 2: H&M Fashion Runway to wyjątkowe miejsce łączące świat wirtualny ze światem wielkiej mody! Zainspirowany kolekcjami H&M możesz projektować a następnie zgłaszać swoje propozycje modnej odzieży przeznaczonej dla bohaterów The Sims 2.

Zaprojektuj oryginalne i niezwykłe kreacje, a następnie pokaż je światu, publikujac je w Internecie! Poznaj wspaniały świat wielkiej mody! Twórz własne, niepowtarzalne stroje. Pokaż wszystkim, co potrafisz!
Cytat:
The Sims 2: Moda z H&M to kolekcja 60 zupełnie nowych akcesorii, na które składają się przede wszystkim modne ubrania marki H&M. Do naszej gry wprowadzone zostaną także nowe elementy Trybu budowy i kupowania, takie jak m.in. modne pokrycia ścian czy podłóg. Zaś gracze, posiadający grę The Sims 2: Własny Biznes oraz akcesoria - The Sims 2: H&M Fashion, będą mogli otworzyć sklep z markowymi ubraniami firmy H&M!
Wystarczy przeczytac na stronie opis i już wszystko wiadomo
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.01.2008, 19:57   #40
Rëñáës
Guest

Domyślnie Odp: Wybieg dla modelek

Dzięki dodatku The Sims 2 Podróże simki robią pozy.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania