|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dzisiaj mam dwie małe uwagi krytyczne...
- na pierwszym zdjęciu Sarah ma ubranie z mocno podkreśloną talią - nie bardzo pasuje kiedy jest pulchna ![]() - na ostatnim zdjęciu widać, że śpi Nie podoba mi się to, że Sarah chce się odchudzić w internecie i przez tabletki. Wiem co prawda co będzie później ale w opowiadaniu nie miałam okazji tego napisać. ![]() Roger podoba mi się tak średnio, co prawda to ładna postać, ale jakiś taki antypatyczny... I napiszę znowu, że nie moge się doczekać żeby zobaczyć towarzysza Michaela. Ale cieszę się, że Sarah dogadała się z bratem, przyda się dziewczynie wsparcie ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Tekst jest fajny mimo, że trochę nudny. Największe zastrzeżenie mam do zdjęć - ta dziewczyna jest pulchna? To czemu na pierwszym zdjęciu ma talię jak osa? Wiesz, o mnie nikt nie mówi, że jestem gruba, a mam 60 cm w pasie
![]() Z błędów najbardziej rzuca się w oczy, iż nie dajesz literki "ą" do niektórych wyrazów, a tak jest w porządku. Proszę Cię, rób krótsze odcinki, bo od tego odrywałam się 3 razy. <ziew> |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wiem, że Sarah się nie akceptuje, ale tego z kolei ja nie mogę zaakceptować
![]() Według mnie jest śliczna ![]() Czekam, czekam i na NIEGO i na czarne charaktery ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Też zgadłam, że to wampir
![]() PS Wydaje mi się że czytałaś ,,Zmierzch" ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
pierwsza ;p
ogólnie to odcinek jak zwykle bajerancki ;] mam tylko jedno zastrzeżenie zamiast waza mogłaś napisać 'chrupkie pieczywo' czy cos w tym stylu ;D ale to tylko jedno, do czego mogłam się przyczepić ![]() czekam niecierpliwie na kolejne odcinki xd pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dobre
![]() Już jest trochę rozkręcona akcja, chociaż to oczywiście nie wszystkie niespodzianki ![]() W zasadzie zgadzam się z Michaelem co do tej diety. Ale współczuję też trochę Sarah, bo mimo wszystko myślę, że przede wszystkim to ona siebie nie akceptuje. Było też parę błędów... |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 18
|
![]()
Świetny odcinek ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Świetnie, jak zawsze ; )
Czekam na kolejny odcinek.. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Wiem, że będzie lepiej, bo już czytałam całe wystawione opowiadanie
![]() Akcja nabiera tempa od tego pierwszego zasłabnięcia Sarah w łazience, a potem jest już coraz lepiej ![]() Czyli w czwatrek może nowy odcinek FS i zakończenie opowiadania - czekam z niecierpliwością ![]() Na zdjęcia też ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|