|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
![]() Chyba jakaś niezgodność ^^ Chyba miało być: -Co? Nie zabiję go, przecież to wampir/istota nadludzka ![]() oświeć mnie
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Niepokorna, chodziło o to, że nie chciał zabijać zwykłego człowieka, "niewinnego". Choć ten akurat nie był wcale taki niewinny...
Call, ja też Cię kocham . My dobrze wiemy, kogo Ty chcesz obsadzić w roli przyszłej matki dzieci Henryczka !Kiedy kolejny odcinek ?
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 07.12.2008 - 12:54 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Bo ci go z pewnym żalem i z dobroci serca odstąpiłam...
![]() Trzech to już by było za wiele
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Ja nie wiem... może jednak cie zabiję?
Biedny Henryś, znowu się nad nim znęcasz!!! Nie mogę na to spokojnie patrzeć... ![]() Najpierw wydałaś go w szpony tej napalonej i zdesperowanej kobiety a później zniszczyłaś takie piękne auto! He he na drugi raz niech Henryś weźmie ze sobą Lenę - już ta da popalic tej solarycznej blondynie! A teraz błędy ![]() Cytat:
- zastąp jedno słowo "znużony" innym, np. znudzony - znów Jak mało! To jeszcze ci nagadam... Jak mogłaś! taki piękny samochód! Biedny Henryś jeszcze długo będzie spłacał raty! Ale za to Lena może go podwozić I biedna Victoria musi w końcu jeździć sama
Ostatnio edytowane przez Callineck : 06.12.2008 - 16:33 |
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#6 |
|
|
Już czytam
![]() Wait wait wait... Lena to... y... OS? Bo się już zdeczka pogubiłam ![]() Bałam się otworzyć 2 odcinek, bo myślałam, że wykorzystasz tam moje wskazówki, z których się jednak rozmyślałam <wyciera pot z czoła z ulgą> Biedny Henryś... mordke sobie poharatał, już mu Lena pozakleja plasterkami ![]() Odcinek świetny, ale szkoda takiego autka ![]() Gdyby uważał, można by go było jeszcze jako tako naprawić, a teraz to zostaną mu zgliszczaa <zuo> Victoria biedaczka, zdesperowana, a ten cały Antonio mi jakoś nie styka... I wampiry... będzie walka... będzie? <już się cieszy> nie ma co się oszukiwać, znów odwaliłaś kawał ŚWIETNEJ roboty ![]() nie dam Ci oceny, bo za mało
mod edit: nieregulaminowa sygna. niepa edit : straszne. mod edit: dla kogo =) niep edit : przestać mi grzebać w sygnie!! mod edit: ok, już nie będę ;] Ostatnio edytowane przez niepokorna : 06.12.2008 - 17:20 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Uwielbiam Cię. Cierpię dziś ale musiałam tu wleźć bo wiedziałam, że dasz dziś odcinek. Jejku, czemu ja tak nie umiem Boshe czemu? pięknie, cudownie, wspaniale. Czuję, że już rozwijasz swoje piękne, lśniące, oszałamiające skrzydła weny, aż jestem podekscytowana i nie wiem jak ja dotrwam do następnego odcinka. Akcja już się zaczyna rozwijać w szaleńczym tempie, że aż oczy wychodzą i buzia się sama otwiera przy czytaniu, a Ty jeszcze miałaś jakieś wątpliwości kobieto ... <ściska scarlett w podekscytowaniu, może nie udusi>
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Pięknie
Czekam na następny odcinek! Jak najszybciej.. ; ] Nic więcej nie dodam ; D |
|
|
|
#9 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Świetny odcinek!
![]() Jak mogłaś to zrobić Henryczkowi? Samochód był jakby jego dzieckiem a nie zostało mu z niego nawet kawałka. Chcesz, żeby wylądował w psychiatryku ?Wiem, że Lena go pocieszy .Victoria i jej strach przed ciemnością... Desperacja. Lena jej pokaże. ![]() Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek .
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 06.12.2008 - 19:52 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
okropne tego się czytać nie da po co piszesz jak nie masz talentu ?
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|