|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jedyne co mi się nie podoba to bryła. Zastanawia mnie też co w kuchni robi tablica z cenami... W środku trochę za kolorowo, idzie przeżyć, ale niektóre elementy nie współgrają ze sobą. Nie przypadł mi jakoś specjalnie do gustu akurat ten projekt, wolałam starsze domki, co choć nie oznacza, że ten jest zły. No to chyba tyle...
![]() |
#2 | |
|
![]()
boski, boski, boski. najlepszy dom na forum
![]() daaj do sciagniecia : D Cytat:
![]() |
#3 |
|
![]()
Wystarczy, tylko, że zanim napisałam posta nie czytałam innych postow w tym temacie , tylko obejrzałam fotki
![]()
#4 |
Guest
|
![]()
Śliczny
![]() Ogród i te schody bardzo mi się podobają. ![]() 9/10 |
![]() |
#5 |
|
![]()
Jak zwykle Vibratorio budujesz przepiękne domy
![]() Fronton - bardzo ładny, dobrze dobrane kolory, te cegły fajnie się łączą z tamtą farbą, 10/10 Ogród - Dużo ciekawych roślin, przede wszystkim ładny, 10/10 Salon - dobre połączenie różowego z brązowym, fajnie wygląda ta lampa, 10/10 Kuchnia - zupełnie w moim stylu, uwielbiam takie kuchnie, 10/10 Jadalnia - po prostu idealna i tyle, 10/10 Gabinet - ma w sobie mój ulubiony kolor-niebieski, 10/10 Łazienka - łazienki tego koloru są najładniejsze, 10/10 Sypialnia - nie przepadam za różowym, ale jest dobrze, 10/10 haughton: więcej kolorów nie miałeś? Ostatnio edytowane przez haughton : 12.01.2009 - 14:46 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Zachwyciłaś mnie ta pracą. Tyle kolorów, mebli i innych różnych drobiazgów, a mimo to nie przedobrzone. I te kolory. W nie odważyłabym sie zrobić salonu rózowo- fioletowego, bo by mi wyszedł landrynkowy, ale w twoim w ykonaniu jest świetny. Dobra robota.
Ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Oglądałam ten projekt już sama nie wiem ile razy ,jak i poprzednie i znowu mnie zatkało!
Nie można nic mu zarzucic,jest taki pyszny.Genialny mistrz robi cudowne rzeczy ! podziwiam! ocena 10/10 i chyle czoła. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|