|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
O,innowacja : )
Jeszcze nie widziałam takiego.ee...domu,który byłby przezroczysty xd Pomysł całkiem calkiem,niestety tylko pomysł ; d Troszkę nie podoba mi się to,że wszstkich zdjęć nie dałeś,no ale nvm. Ta fontanna dziwnie wygląda.Jakość zdjęć niezbyt dobra. Poza tym nawet ujdzie w tłoku |
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Mi osobiście się nie podoba. Wyobrażacie sobie, wychodzicie z wanny, albo np. przebieracie się, a ściany są ze szkła przez które wszystko widać...
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Łazienka jest z nieprzeźroczystego szkła.
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
To niczego nie zmienia. A chcesz, żeby ktoś na ciebie patrzył, jak jestem gdzie indziej, np w salonie ?
Bardzo mi się nie podoba!
|
|
#5 |
|
|
Nie wiem co jeszcze mogę zmienić, doradzisz?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 12
|
Zmień okna
![]() I tę zieloną podłogę. Zrłób mniejsze pomieszczenia. Schody powinny zastąpić windę . Błagam usuń tę fonntanę . Powinno się trochę poprawić. Pozdrawiem! whiskey04*
|
|
#7 |
|
|
Wrrrr
!Że wszystkie koncepcyjne auta są ze szkła i energooszczędne , to dobrze ![]() Ale na dom to źle wychodzi Fajnie ,że jest to oryginalna budowla na forum, ale na dom to to sie nie nadaje ![]() 2/10
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Więc tak... Pomysł mi się podoba
Wykonanie nie jest złe, ale wiadomo - każdy ma swój gust. Cieszę się, że wreszcie coś nowego - cały czas tylko te ceglane domki, również mające swój urok, jednak już do znudzenia takie same... Ja bym nie chciała mieszkać w takim 'prześwitującym' budynku, ale to nie znaczy, że nie można takiego zbudować poza tym simom nie przeszkadzają takie rzeczy jak na przykład wielgachne okna, oni raczej nie są wstydliwi podłogi na początku mi się nie podobały i dobrze, że są inne - teraz wygląda to korzystniej. Nie podoba mi się tylko podłoga w ogrodzie - jakoś mi tak nie pasuje... Ogólnie moja ocena to 8/10. Pozdrawiam!
|
|
|
#9 |
|
|
no domek troche kontrowersyjny... i troche za bzrdzo odbiega od realiów. nie podoba mi się że jest tyle szkła no i cała działka w płytkach?! to przesada.
Ocena: 5/10 Podwyżyłem za pomysł i odwagę. Ja bym tego nie wystawił Pozdrawiam |
|
|
|
|
#10 |
|
|
@paka chciałem zbudować oryginalny dom i udało mi się xD
@wszyscy zmienię tą podłogę w ogrodzie ; P @Matti93 czemu byś nie wstawił, przecież nic się nie stanie jak się komuś nie spodoba. |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|