|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Imię: Naina
Nazwisko: Mukherjee Wiek: młody dorosły Partner: szuka Dzieci: brak Zawód: biznes; roznosicielka kawy (dopiero zaczyna) Cechy: ambitna, odważna, charyzmatyczna, szczęściara, świetnie całuje. Ulubiona muzyka: niezależna Ulubione jedzenie: sushi Ulubiony kolor: borówkowy. Historia: Pochodzi z Indii. Przyjechała (raczej uciekła) do Sunset Valley, po tym jak rodzice oświadczyli że za parę dni bierze ślub z obcym facetem. Zła Naina oświadczyła że sama poszuka miłości i uciekła z Indii. Teraz postanowiła usamodzielnić się i zaczeła pracować w biznesie. Fotki: ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Imię i nazwisko-Rebeca Durth
Wiek:Młody dorosły Stan cywilny:Zaręczona Cechy:przyjacielska,uwielbia przyrode,dusza towarzystwa,flirciara,odważna Ulubiony kolor-niebieski Ulubiona muzyka-własna Ulubiona potrawa-gulasz warzywny Historia sima-Niedawno przeprowadziła sie do domku niedaleko centrum.Poznała tam pięknego mężczyzne w jej wieku no i się zakochała.Zaręczyli się ale narazie nie marzą o dziecku więc co ja im mam na siłe wciskać. Dodatkowe informacje-Z zawodu jest szalonym naukowcem oraz uwielbia grac na gitarze i dawac koncerty w parku na plaży itd |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Imię i nazwisko sima: Lady Elisabeth Crawford
Wiek: emerytka Stan cywilny: wdowa Cechy: charyzmatyczna, schludna, perfekcjonistka, gderliwa, lubi przyrodę Ulubiony kolor: niebieski Ulubiona muzyka: klasyczna Ulubione danie: homar z wody Lady Elisabeth na spacerze. ![]() A tutaj Lady Elisabeth wybrała się na cmentarz, by odwiedzić niedawno zmarłego męża. ![]() Imię i nazwisko sima: Madame Clementine de Chardin Wiek: emerytka Stan cywilny: mężatka Cechy: śpioch, mól książkowy, unika nagości, samotniczka, oszczędna Ulubiony kolor: purpurowy Ulubiona muzyka: klasyczna Ulubione danie: tort francuski Madame Clementine w czasie ulubionych letnich wycieczek po uliczkach Riverview.
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez cerastes : 28.06.2009 - 12:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Imię i nazwisko: Zelda Mhan
Nazwisko panieńskie: Lada Stan cywilny: wdowa Cechy: flirciara, dusza towarzystwa, infantylna, zdolna ogrodniczka, łatwo się zachwyca Ulubiony kolor: różowy Ulubiona muzyka: niezależna Ulubiona potrawa: galaretka z masłem orzechowym Inne: emerytowana łowczyni talentów, pracuje dorywczo jako recepcjonistka w spa ![]() Imię i nazwisko: Sara Mahan Wiek: dorosła Stan cywilny: zaręczona Cechy: flirciara, podekscytowana, geniusz, ambitna, rodzinna Ulubiony kolor: szary Ulubiona muzyka: klasyczna Ulubione danie: mrożony krem owocowy Inne: czyścicielka podium, wnuczka Krisa Mahana, jest w ciąży ![]() i w ciąży ![]() Imię i nazwisko: Amelia Mahan Stan cywilny: panna Cechy: odważna, leniuch, boi się wody, artystka, śpioch Ulubiony kolor: turkusowy Ulubiona muzyka: klasyczna Ulubione danie: ryba z frytkami Inne: pracuje jako obiekt testowy, wnuczka Krisa Mahana ![]() Ostatnio edytowane przez Bravurka : 24.06.2009 - 19:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Imię i nazwisko sima: Alisha The Simka
Wiek: Mlody (?) Dorosly Stan cywilny: panna Cechy: Latwo sie zachwyca, rodzinna (?), neurotyczka, wygadana, ? Ulubiony kolor: Rózowy... Ulubiona muzyka: Pop Ulubione danie: Tost francuski Historia sima: Alisha to tylko poczatek jednej simki... ![]() ![]() Dodatkowe wiadomości: To ja tylko dorosla xD Zdjęcia: ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Imię i nazwisko sima: Ada Nowak
Wiek: 205 dni simowych do dorosłego Stan cywilny: mężatka Cechy: przyjacielska, zdolna ogrodniczka, artystka, uwielbia przyrodę i jakaś jedna Ulubiony kolor: Morska piana Ulubiona muzyka: Klasyczna Ulubione danie: ciasto cytrynowe Historia sima: x Dodatkowe wiadomości: jej pragnienie to Piękny Ogród, ma bliźniaczki Sylwię i Ilonę, jest dobrą ogrodniczką i kucharką, bezrobotna, lubi kolekcjonować owady i kamienie i sadzić nowe roślinki w ogrodzie ![]() Imię i nazwisko sima: Igor Nowak Wiek: 205 dni simowych do dorosłego Stan cywilny: żonaty Cechy: przyjacielski, sprawny fizycznie, dobry, oszczędny i jakaś jedna Ulubiony kolor: Czerwony Ulubiona muzyka: Elektroniczna Ulubione danie: gulasz z warzywami Historia sima: x Dodatkowe wiadomości: jego pragnienie to Gwiazda Sportu, ma bliźniaczki Sylwię i Ilonę, pracuje w policji, lubi chodzić na siłownię, lubi grać na gitarze Zdjęcia: http://i41.************/xdxdlg.jpg http://i44.************/aa9b28.jpg http://i40.************/rvke9d.jpg http://i44.************/5xj42q.jpg |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Imię i Nazwisko: Amelia Konewska
Wiek: Młody dorosły (21 dni) Stan Cywilny: Samotna Ulubiony Kolor: Żółty Ulubione Jedzenie: Sałatka Ulubione Muzyka: Pop Cechy: Pracocholiczka, Świetnie całuje, Romantyczka, Przyjacielska, Ambitni. Praca: Jest Politykiem. Historia: Urodziła ją Kasia Konewska wraz z mężem Kamilem Konowskim.Gdy była już dzieckiem chodząc do szkoły pozwały wiele przyjaciół. Gdy były urodziny żeby była młodym dorosłym mama umarła bo był koniec życia.Tata umarł wcześniej ponieważ nie miał nic do jedzenie. Ostatnio edytowane przez Sims_Zuza27 : 04.06.2010 - 10:23 |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ja zazwyczaj gram jedną rodziną. Chyba do momentu, aż osiągnę wszystko co się da. Chociaż nie powiem, czasem mi się nudzi..
Imię i nazwisko sima: Laura Maj-Kamis Wiek: młody dorosły Stan cywilny: mężatka (już ![]() Cechy: pracoholiczka, mol książkowy, przyjacielska, rodzinna, zdolna ogrodniczka Ulubiony kolor: turkusowy Ulubiona muzyka: pop Ulubione danie: naleśniki Historia sima: Stworzyłam Laurę razem z innym simem - Januszem. Od początku wiedziałam, że kiedyś będą małżeńwstwem. Jako iż gram bez kodówz trochę zajeło mi wybudowanie domu, następnie jego umeblowanie.. Ogród pozostawia wiele do życzenia, w domu też trzeba dokupić kilka drobiazgów. Ale.. jaka satysfakcja z gry!!! Dodatkowe wiadomości: Oboje z mężem spełnili pragnienia życiowe i osiągnęli szczyty karier, ona jest Światowej Sławy chirurgiem (wybrałam ten zawód by szybko się dorobić ![]() Gdy tylko dom stał na mocnych fundamentach i było gdzie usiąść, uprać, wyspać się i napić kawy, na świat przyszła ich pierwsza córka: Helenka. Następnie wyskoczył Dominik. Los płata figle.. Gdy córka była nastolatką a syn poszedł do szkoły, urodziła sięDorotka. Zdjęcia: (wyszły jakieś naciągnięte ) Zdjęcie głównej bohaterki: Laury ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Imię i nazwisko sima: Malwina Palacz
Wiek: Młoda dorosła Stan cywilny: Mężatka (świeżo po ślubie) Cechy: Charyzmatyczna, szczęściara, flirciara, śmiałek, przyjacielska Ulubiony kolor: Zielony Ulubiona muzyka: Niezależna Ulubione danie: Zapiekanka Historia sima: Malwina, kiedy ją stworzyłam, była grubą i brzydką simką. Ze względu na swoją cechę, bardzo dużo flirtowała, szybko nawiązywała znajomości. Z biegiem czasu zauważyła, że bardzo chciałaby być politykiem, więc zaczęła regularnie uczyć się charyzmy, a następnie udała się do ratusza, aby podjąć pracę. Postanowiła również zabrać się za siebie: uprawiać jogging, dla lepszej figury, zmienić fryzurę, a także ubrania. Zauroczyła się w dwóch miastowych simach - Dave'u Ramsey'u i Jameel'u Slaterze, jednakże pobrała się z Dave'em. Póki co, ich związek się rozwija. Dodatkowe wiadomości: Malwina jest wiceprezesem w karierze politycznej, planuje mieć dziecko. Zdjęcia: Na samym początku gry, kilka innych zdjęć, kolejne zdjęcia. Reszta będzie wkrótce w dziale "Screeny z The Sims 3". ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|