![]() |
#32 |
Reputacja: 10
|
![]()
Simka jest przeciętna.
Wiem,że chciałaś stworzyć wrażenie, iż jest samotna, smutna lub zmartwiona, ale nie potrzebnie tak bardzo obniżałaś kąciki ust. Nie wygląda to ładnie, szczególnie, gdy się uśmiecha. Prawdę mówiąc nie powaliła mnie na kolana. Ale muszę stwierdzić, że jest to Twoja najlepsza praca jak dotychczas, więc myślę, że trochę praktyki i simy będo dużo lepsze. ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Taka sobie, poprzednie bardziej mi się podobały :<
|
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Dzięki :>
Może ktoś jeszcze? Edit: Jeżeli kogoś to interesuj, no nowe simki jutro. Tym razem bardziej mi się udały, tak samo jak prezentacja, w każdym razie ja tak uważam [>.<] :> |
![]() |
#35 |
|
![]()
Moja imienniczka, jak miło
przede wszystkim niedopracowane zdjęcie- na pierwszym zjdęciu, gdzie ona siedzi, w powietrzu, w tej wodzie? na drugim ręka wchodzi w kolano, nie mówiąc już o krzywych ramkach i pauzach. Złe ujęcia,kompletnie nie widać twarzy, z tego co widzę ma za wąskie kości policzkowe i zbyt szpiczasty podbródek. Czekam a kolejne pracę, ufam, że będą lepsze, tak jak mówisz. |
![]() |
![]() |
#36 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Prezentacja nie powala. Simka również. Po pierwsze nie widać twarzy. Czekam na lepsze simki.
|
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Dzięki za komcie ; d
Nowa simka, dałabym jutro, ale się wkurzyłam idam dzisiaj, ale jedną, bo drugą usunęłam moveobject'em >.< Ahh, i sorry za ramkę ze pauzą, ale jak bym ją usunęła to zdjęcia wyszłyby koślawe i za tryb kupowania w 3 i4 zdj. :< *** Emma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiem,kolana wchodzą w ziemię... ![]() End. Dziex za uwagę
|
![]() |
#38 |
|
![]()
No simka nawet niczego sobie . Tylko coś mi buty nie pasują... Heh ja to wszystko szybko i zwięźle... I tak nawiasem.. jak ja nie lubię zdjęć z pozami, np. że simce wchodzą nogi w podłogę, lub takie inne "błędy w grze". Aha i nie podobają mi się jej tipsy
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Mika. : 30.03.2010 - 20:02 |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Na pewno dużo lepsza od poprzedniej ^^
Ogólnie to mi się podoba, niektóre zdjęcia mogłyby być bardzie dopracowane, ale nieważne ^^" Ocena: 8,75 Ostatnio edytowane przez Sherlock : 24.05.2010 - 18:39 Powód: Znalazłem literówkę xD |
![]() |
#40 |
|
![]()
No ładna, kocham rude więc tu mnie zabiłaś
![]()
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|