|
|
Zobacz wyniki ankiety: Kto według Ciebie zasługuje na rangę "Oko Saurona"? | |||
Alisha |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 8.16% |
Cailleach |
14 | 14.29% |
Centaurea Cyanus |
34 | 34.69% |
Ilona |
8 | 8.16% |
Sherlock Holmes |
26 | 26.53% |
Starlight |
8 | 8.16% |
Głosujących: 98. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
centaurea_cyanus - Jeśli miał by dostać tak bez niczego to ja dziękuje za takie FA.
Wiadomo że Ty masz najwięcej głosów więc Ty wygrasz. Koniec dyskusji na ten temat bo to się już nudne robi. |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
dobra napisalabym cos ale chyba mi nie wypada.
w kazdym razie auto-reklama i reklama sa dozwolone, wiec nie jeczcie juz i skonczmy dyskusje. |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
moim zdaniem powinno się głosować na kogoś kto na tą range zasługuje,a nie dlatego że kogoś lubimy itepe.
ja już oddałam swoje głosy we wszystkich kategoriach i nie zawsze kierowałam się sympatią ![]() sherlock powoli mi zaczynasz przypominać alishę (tę panią od rybek)...miejmy nadzieję,że jak nie dostaniesz żadnej rangi to nie strzelisz fochem na cały świat tak,jak ona |
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chryzantem Złocisty - Ale z tą sympatią ja myślę,że trochę jednak ona tutaj działa.
Np. Nie lubię Cię to nie zagłosuję.(nie mówię że to prawda. To tylko przykład) Myślę, jednak że wszędzie takie coś występuje i nie mamy na to wpływu. |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Jezu, taka kłótnia przeze mnie :/ Jakbym wiedział, że tak będzie, to bym już zrezygnował z tej reklamy :/
Chryzantem - nie będę się fochał, bo to przecież tylko zabawa ![]() EDIT: Pozostało tylko kilka godzin... Emocje rosną ;D EDIT 2: Jeszcze około 4h!! EDIT 3: JESZCZE 2 I PÓŁ GODZINY! Ostatnio edytowane przez Sherlock : 21.02.2010 - 20:29 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|