![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
I tu jest coś nowego. Zawsze nudziły mnie denne "trójkątne" twarze simek z trójki. Tu jest akurat zupełnie inaczej
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#32 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Ma bardzo ładną fryzurę ^^ No i ogólnie jest świetna ;D
PS. Fajne kolczyki =D EDIT: Ta wcześniejsza, która ominąłem, również jest całkiem niezła ![]() Ostatnio edytowane przez Sherlock : 16.05.2010 - 11:14 |
![]() |
#34 |
|
![]()
Jest bardzo ładna tylko ma takie dziwne oczy. Jakby była trochę niewyspana. Za nisko są górne powieki.
Reszta jest super, a kolory bluzeczki wymiatają. |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Charionette, Searle, zumzool, Sherlock - dziękuję za komentarze
To znów ja ![]() Dawno nic nie dodawałam, niestety, brak czasu ale dziś go troszeczkę mam więc dodaję moje 2 nowe simki. Pierwsza Elisa ![]() ![]() Druga to natomiast Madlen, wygląda tak jak wygląda gdyż chciałam zdrobić ją na wzór lalki ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez inspiration15 : 20.05.2010 - 18:54 |
![]() |
![]() |
#36 |
Reputacja: 14
|
![]()
Elisa i Madlen maja chyba identyczny kształt ust. U Elisy odleglosc ust od nosa jest za mała, ponadto szminka mi się nie podoba. Ma za to fajny kształy oczu. 6/10
Madlen jest zdecydowanie lepsza. Włosy mogłyby być nieco mniej żółte, ale fryzura bardzo mi się podoba. Ma ładny kolor ust i ciekawe oczy. Brwi do niej bardzo pasują. Spodnie mi sie nie podobają ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
Coraz lepsze są Twoje simki
![]() Emily jest bardzo ładna, ma taką ciekawą urodę; dodaj jej całe zdjęcie, Elisa bardzo mi się podoba, ma super fryzurę, Madlen - wydaje się być taka naturalna, i mnie podobają się jej spodnie ![]() Z trzech powyższych najbardziej podoba mi się Elisa. |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Nie czepiając się już szczegółów, powiem tylko, że bardziej podoba mi się Madlen
![]() Ale muszę przyznać, że obie są bardzo ładne ![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Elisa jest nawet, nawet. Lecz Madlen nie jest juz taka ładna. Taka pyrkata na twarzy. Ale jest świetnie ubrana.
|
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|