|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 26
|
Cały domek jest dobry, powiem nawet - bardzo dobry. Ale:
- nie pasuje mi "otynkowanie" budynku. Lepsze byłyby odrapane dechy albo cegły wyłażące spod tynku; - meble... jak już ktoś pisał, wyglądają na antyki. Polecam Ci stronę: http://www.digitalperversion.net/gar...p?topic=4970.0, jest na niej naprawdę sporo ciekawych obiektów, m. in. potłuczone lustro. Polecam przejrzeć cały temat. Zerknij także tu: http://www.modthesims.info/download.php?t=341310; Poza tym jednak dom mi się podoba, więc 8,5/10. Pozwolę sobie podać Ci kilka przydatnych linków. TU znajdziesz świetną umywalkę do postawienia na podwórzu. Jeśli lubisz tworzyć domki w stylu tego "Kopytka" (podoba mi się ta nazwa ), na pewno Ci się przyda. Źródło wody pitnej oraz umywalka. Z kolei TUTAJ jest kibelek całkiem nieźle nadający się do wychodka. Skoro Twój Sim ma zamiar kąpać się w deszczówce - masz prysznic na deszczówkę wraz z umywalką - do kompletu. No i kibelek - wersja 1, wersja 2, też może się przydać.I mam pytanie - skąd masz te drzwi do wychodka? Bo, jak rozumiem, ten wychodek to pomieszczenie 1x1, z drzwiami i dachem?
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 03.07.2010 - 21:45 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Ojejku, dziękuję bardzo Katherine, meble na pewno się przydadzą.
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Wbrew Twojej woli: dlaczego taka nazwa?????
![]() A jeśli chodzi o to przeurocze gniazdko to nie chciała bym się w nim znaleźć po zmroku. No dobra, teraz tak na serio to zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Wszystko d siebie pasuje i jest w takim swoim jednym (jeśli można to tak nazwać) stylu. Zadziwia mnie jak ten przystojniak w takiej noże ma jeszcze czyste ubranie. ![]() 10+/10
|
|
#4 |
|
|
Dziękuję bardzo. :*
Taka nazwa to powstała już bardzo dawno temu, w przedziwnych okolicznościach, musiałabym napisać całe fotostory aby to opisać. ![]() I ja też niechciałabym znaleźć się tam po zmroku.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 14
|
100/10
cudeńko ![]() fajne "drzwi"
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Ujmujący jest ten domek.
Fajny pomysł na aranżację wnętrz, jest ona teatralna i jednocześnie pozująca na realizm. Powinnaś częściej wstwiać swoje prace.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Super. Domek jak z upiornego horroru
|
|