![]() |
#32 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dla innych '' koścista '' twarz jest na plus , dla innych nie .
|
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]()
No przepraszam, ale nie wiem czy mam racje, ale oceniamy(no powinno(znaczy ja wolę by oceniać)) czy simka ładna czy brzydka, i co ładne a co brzydkie, a nie co zakosciste za pulchne za szerkokie itp. itd, no bo może ma być koścista, i ja się tego trzymam, bo mnie to troszkę złości gdy ktoś mowi że coś jest za np. za kościste, może powiedziec ze nie podoba sie mu ta koścista twarz bo nie ma takiego gustu, bo może ta osoba tak chciala albo nie ale spodobał się jej efekt końcowy i tak zostawiła.
No dobra róbcie i komentujcie jak wam się podoba, ja tak skomentję, a wyn ie, trzeba ludzi akceptować ja jakoś nie lubie gdy ktoś ocenia że coś jest "za" czy coś w tym stylu, albo napisać ze ja bym zmienl/zmienila. No dobra Sherlock przepraszam. poniosło mnie, ale ja walczę o to by ludzie byli akceptowani rozumiani i szanowani, i świat był sprwaiedliwy, może powinnam być politykiem,...hmmm..., no dobra bnie ważna, to mój punkt widzenia świata. No bo ja jestem dziwna, zrozumiał byś, hdybyś był mną, albo ktoś bardzo, bardzo bliskim. No to na tyle. |
![]() |
![]() |
#34 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
O rany jaka przemowa...
A więc ocenianie czy simka jest "kościasta" czy nie należy właśnie do podanych przez ciebie kryteriów "ładna czy brzydka, i co ładne a co brzydkie", każdy ma prawo oceniać sima jak chce: obiektywnie, subiektywnie, uczuciowo czy ze strony technicznej. Jeżeli założenie twórcy miało być takie, że sim będzie kościasty/pulchny itp. to ok, ale np. innej osobie może się to nie spodobać i ma prawo oceniać sima jak chce ![]() I jak dla mnie simki robione są trochę na jedno kopyto, ale zwalę to na kształt twarzy. Może warto poeksperymentować z innymi twarzami, dodatkami itd. Myślę, że wtdy każda simka będzie miała swój charakter. |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
Fajna,delikatna simka ;]
taka ... naturalna . jest ok. |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
tez mi się podoba
![]() |
![]() |
#38 |
Reputacja: 14
|
![]()
Całkiem ładna
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem, to twoja najlepsza simka, jak do tej pory ^^
śliczna ![]() |
![]() |
#40 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Posłuchałaś rady o innych twarzach
![]() Simka jest nawet ok, jedynie przeszkadzają mi włosy i za szeroki nos w skrzydełkach ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|