|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
W tej chwili mam mody na biust/talię/itp, te z MTS, ale gdy próbowałam bez niczego, też nie działało. Wersję mam w Mods zawsze tylko jedną, próbowałam i Nraas SuperComputer, i Nraas MasterController.
Już naprawdę nie wiem, co jest nie tak, zwłaszcza, że przecież kiedyś ten mod mi działał. Teraz mam aktualizację 4.2, ale mam na dysku między innymi najnowszą wersję, która powinna pasować, i nic. Mam pliki Resource i ten d3cośtam, folder Mods/Packages jest w Karierze (w podstawie reż próbowałam), wszystko działa, tylko nie Nraas. Dziwne :/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
nmin jeżeli Twoja ostatnia aktualizacja to 1.4, to potrzebujesz starszej wersji moda. Spróbuj z tymi:
1. http://ts3.tscexchange.com/index.php...a&topic=1027.0 2. http://ts3.tscexchange.com/index.php...a&topic=1038.0 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 14
|
![]()
A do Podróży jak wcześniej pisałem coś jest?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Shan, podałam Ci link kilka postów wcześniej
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Aha, przepraszam nie zauważyłem
![]() edit: Nie działa ![]() Ostatnio edytowane przez shan : 12.08.2010 - 12:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Shan dobrze wypakowałeś. Masz pliki plik d3dx9_31.dll oraz Resource.cfg tam, gdzie trzeba?
Ale w trybie kupowania w ogóle nie ma tego komputera, nie da się go postawić, czy w czym tkwi problem? |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
U mnie nie ma komputera w trybie kupowania, na Simach też nie ma menu Nraas.
Wśród tych wielu, wielu prób z różnymi wersjami moda w różnej lokalizacji, była jedna jedyna, gdy w trybie kupowania faktycznie pojawił się komputer Nraas, ale po ustawieniu go nie dało się na niego kliknąć i nic z nim zrobić... Nie pamiętam niestety, z którą wersją to było. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Wszystkie pliki są a mod nie działa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ja nie mam do kupienia żadnego komputera, po prostu jak klikam na sima mam tam opcję Master Controller i po rozwinięciu jej dużo innych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mi już skończyły się pomysły jak Wam pomóc, pozostał mi tylko jeden- zaktualizować grę do wersji 1.12, ponieważ czytałam, że z nią wersja moda v90 działa nienagannie.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|