|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czwarta simka jest również okropna, t usta, dziwne ocyz... NIEE!
Ostatnia simka ma słomiany kolor włosów, minus. Dziwne oczy, minus. Zbyt szeroki nos, minus. Obrzydliwe brwi, minus. Smutny wyraz twarzy, minus. Za prezentację też minus, od czego są poseboxy?! Za to podoba mi się nos, plus. I usta, plus. Ale i tak jestem na NIE. I przystopuj trochę, nie rób na siłe, ja pierdziu...
#3 |
Guest
|
![]()
ładna jest ale ciuch nieładny.i miny robi jak kot na pustyni.
|
![]() |
#4 |
|
![]()
ZA DUŻY NOS!
I ma straszne oczy, ten makijaż i te tęczówki to jakiś horror. I ma maxisowe usta :/ Rob simow w warsztacie, duzo wiecej suwakow i sie lepiej robi.
#5 |
|
![]()
W warsztacie mi kuffa tak muli jak nie wiem co lagi to dopiero horror O_O
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 14
|
![]()
Za nos -3, jest okropny. -2 za mało realistyczną twarz (w TS2 jest tyle możliwości, że może wyglądać idealnie). Plusy za miny (
![]() ![]() Razem: 7/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 26
|
![]()
Mnie też Warsztat muli, a mimo to sporo z niego korzystam - ma więcej opcji. Przydaje się to zwłaszcza w przypadku Simów "na pokaz" - znaczy się takich, których chcę prezentować na forum. W takim przypadku w trybie tworzenia rodziny tylko nanoszę niewielkie poprawki, że tak powiem. Trzeba się trochę namęczyć, żeby zrobić dobrego Sima. Jak na razie Twoi są niestety... dość słabi.
Tak przy okazji - przydatna strona: http://simplelife.chagasi.com/index.html - znajdziesz tam brwi (pod Brows), zarost twarzy dla mężczyzn (Beard/Stubble) i "cienie", dzięki którym rysy twarzy są bardziej wyraziste (Face Kit). |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ilona: Coś mi się nie podoba w jej oczach
![]() ![]() Noffa: Znowu wielgachny nos... ;p I irytuje mnie ten fiolet wokół oczu. Ogólnie ma coś nie tak z twarzą ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
Oczy są za duże i źle "wykończone", tzn. potrzeba jakiegoś porządnego makijażu ![]() Podbródek jest zbyt trójkątny, nos za szeroki w mostku i zbyt ostro zakończony ![]() 4/10 |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|