![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Nie cierpię wampirów.Nie można chodzić po słońcu.Jedyną fajną rzeczą jest możliwość atakowania szpitala.A przy okazji.Nie wiem czy ktoś na to wpadł,ale gdy wampir ma nastrójnik ugryzienie pająka lub komara i gdy go usuniemy za pomocą kodu testingcheatsenabled true to sim automatycznie dokańcza przemianę w wampira.
Ostatnio edytowane przez patryk916 : 05.01.2011 - 14:50 |
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja tam lubię wampiry, wkurzają mnie tylko te oczy i (zazwyczaj mam simów o jasnej karnacji) po przemianie blednie im skóra i nie podoba mi się to. Fajne są te nowe możliwości.
Generalnie jednak uczą się szybciej w nocy no i... miejscowi lecą na śliczne wampirzyce... Ostatnio edytowane przez Natix : 23.01.2011 - 19:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Wampiry, idąc nocą na cmentarz, nie dostają nastrójnika "Straszny cmentarz", nawet te tchórzliwe. Taka mała ciekawostka
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() Cytat:
A ze zwykłym łóżkiem muszę spróbować. Chyba będzie lepiej, bo nad tym ołtarzykiem to on lewituje tak krzywo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Ostatnio zachciało mi się jakoś pograć wampirami, pomimo, że ich nienawidzę
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
eklero, w czasie dojazdu samochodem wampirowi nic się nie dzieje (nie liczy mu się czas spędzony na słoneczku ), więc 3 godziny może spędzić w pełni na słońcu, na otwartej przestrzeni. Np. na balkonie też mu się nic nie dzieje. Sprawdzałam.
Ale zawsze można skasować nastrójnik... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
wampiry generalnie nie są złe, męczący jest natomiast ich długi żywot...i jestem ciekaw czy ze związku wampir - sim może urodzić się normalny sim...bo mi w sześciu przypadkach związków wampir-sim za każdym razem rodziło się wampirze dziecko...wszystkie były czekoladowe gdyż to potomkowie czarnego jak smoła wampira wiliama fangmana...natomiast jedno dziecko miało rewelacyjne pomarańczowe świecące oczy których nie widziałem u innego wampira w grze...
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Podczas przemiany je tak jak normalny Sim. Z tą różnicą, że nie może np. podróżować itd., bo ma za bardzo niezwykłe znamię
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Co?? A mi w czasie jazdy smaochodem pojawia się ten nastrójnik... a na balkonie tym bardziej. Mi zawsze i wszędzie pali wampiry...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|