![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
To jak tak od początku
![]() Laura - śliczna 10/10 Oliwia - dziwne ma powieki i usta, po za tym ładna ![]() Ksenia - świetna (chociaż nos nie ten.. ale ma niby być kosmitką, więc..) 10/10 Elena - jakaś taka smutna się wydaje, nie podobają mi się oczy, ładne włosy i nos ![]() Adriana - widząc pierwsze zdjęcie pomyślałam: " Wygląda jakby ją facet zostawił", a ona tu zaraz płacze nad grobem ![]() Addison - nie podoba mi się nos :< Tak to bardzo ładna ![]() Naprawdę wszystkie są bardzo ładne ![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Dobra, macie. ;3
Przed wami Sara, która miała zostać adeptką magii, ale się z pewnego powodu rozmyśliłam. Potem chciałam ją wytatułażować i wypiercingować ( sa takie słowa ? jak coś to chodzi o tatuaże i kolczyki na twarzy), ale znowu się rozmysliłam. I została taka. ![]() ![]() ![]() (uwielbiam ten fryz i tą fote w lustrze) |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Przygotuj sobie kocyk i ciepłą herbatkę, trochę tego będzie x]
Laura: jest po prostu śliczna, nic więcej nie mogę powiedzieć Oliwia: ma piękny kształt oczu i mega wyczesaną fryzurę Ksenia: normalnie pozieleniałam z zazdrości Elena: za bardzo podobna do Laury więc patrz wyżej x) Adriana: jest piękna! cudowna! śliczna! urocza! dziewczęca! wygląda jakbyś ją robiła w TS2, znaczy się tym bez Maxisa xd Addison: przypomina mi taką zbuntowaną mądralę Sara: ma świetną fryzurę, trochę bym usta zmieniła. Fajne oczy takie oryginalne ;D Jeśli chodzi o twoje pytania to fryzura Elizy pochodzi z NewSei ale ja ściągałam ją z chomikuj.pl (dokładnie chomik Trasto) a oczy są thesimsresource.com jak znajdę trochę czasu to spróbuję je znaleźć w historii pobrań ;] |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Teraz przedstawiam wam moją ulubioną simkę, kobiete pochodzenia azjatyckiego, oto Mei ^^
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Reputacja: 26
|
![]()
Daaaaaj pooooobraaaaać! Sorki, nie mogłam się powstrzymać. Mei jest piękna, szczególnie jak na trójkę. Nie wiem, co jeszcze mogę powiedzieć. Bardzo mi się podoba.
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Kiedyś tam dam Mei do pobrania, obiecuje. Teraz pokaże wam wyjątkowo brzydka simkę ;___;
Mya
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziewczyno, gdzie ty widzisz w niej brzydote?
![]() Ta sama opinia co u poprzedniej simki: Tylko mam jedno 'ale'... jej oczka sa za daleko osadzone od siebie :3 bardzo realistyczna.
#40 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kurcze, jaka śliczna. *____*
I nie wmawiaj, że nie. Podoba mi się jak cholera, ma cudną fryzurę. A tak btw. robisz świetne zdjęcia. ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|