![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moje ulubione to Miłowo i Jaskinia Pokrzyku
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Fisia : 10.08.2011 - 11:40 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
A jak zaczęłam grać w The Sims 2 to zawsze było Miłowo i Dziwnowo...
Potem kwitnące Wzgórza i Jaskinia Pokrzyku nigdy nie lubiłam tej okolicy co doszła w The Sims 2 Czas Wolny.Teraz mam swoje miasto Corncropi obecnie zamieszkuje je 28 rodzin... |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]()
Makowo, Makowo i jeszcze raz Makowo! Moje ulubione miasteńko, które sama zrobiłam! Mam tam czadowe rodziny i gram... uwaga BEZ KODÓW*!
Nie jedna rodzina ma tam dzieci, dwójka stworzonych w trybie rodziny, dwójka urodzonych naturalnie**, kilka tanich domków zostawiłam dla przyszłyh pokoleń i ogólnie fajnie mi się gra. * - Mówiąc "bez kodów" mam na myśli bez kodów na pieniądze i z cheatami. ** - mała pomoc insimenatroka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Z trzech podstawowych otoczeń, wybieram Miłowo. Ma, według mnie, najgłupszą nazwę, ale jest najfajniejsze. Nie wiem czemu, nigdy nie lubiłam grać w simsach wampirami, czarodziejami i innymi stworami. Wolałam zwykłych ludzi o ludzkich problemach, więc Dziwnowo odpada. Natomiast Werony nie lubię za to, że nie jest Miłowem.
![]() Swoich otoczeń tworzyć nie lubię. Bo zanim przeszłabym do normalniej gry, musiałabym stworzyć wszystkie rodziny, domki (uwielbiam je robić, ale nie po kilkadziesiąt...), tworzyć historię. Ten z tym, tamten bez tego, ci to wrogowie. Za dużo roboty! |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Moje dwa ulubione miasta to Miłowo i Werona
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
moje ulubione to werona. tam stworzylem rodzine krawczaków. członek początkowy to...................................... Gacek Krawczak :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Ja najczęściej gram w Miłowie, a z otoczeń które doszły w dodatkach lubię też Kwitnące Wzgórza (doszły w 4 porach roku). W Weronie grałam może ze dwa razy, a do Dziwnowa wchodzę tylko jak chcę przerobić simów na kosmitów (kilku już tam jest, więc spoko). Czasem gram też w otoczeniu, które stworzyłam sama, bo mam tam porobione plaże z dodatku Podróże
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
Hmmm, ja najczęściej gram w Jaskini Pokrzyku i w miasteczku stworzonym przeze mnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Niestety straciłam swoje wypociny
![]() ![]() Jednak najbardziej podobała mi się Jaskinia Pokrzyku ewentualnie Kwitnące Wzgórza. uważam dodatek osiedlowe życie za super sprawę także otoczenie jeszcze bardziej ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
dla mnie najlepsza to własna grałem nią prawie od samego początku czyli Simsowo 2 miejsce zdecydowanie Werona lubię to miasto żyłą złota w tym mieśćie są Montekowie i Jutrzenki
3 miejsce na 100% Miłowo ona jest beznadziejne najfajniejsza rodzina to Kaliente 4 miejsce Dziwnowo beznadziej za głupkie |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|