|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
No przecież pisała w pierwszym odcinku, że Penelopa to paszczur.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 26
|
Phew, ja tam się nie zgadzam, że jest brzydka. Odrobina odpowiedniego makijażu, jakaś lepsza fryzura, dobrze dobrany ciuch i będzie całkiem, całkiem
![]() A co do FS... ciekawe, tylko fotki trochę dziwnie obrobione na mój gust. No i jest trochę błędów. Poza wymienionymi zauważyłam jeszcze ten: Cytat:
Tak czy inaczej - coś czuję, że może być ciekawie
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Ciekawee !
Fajne opowiadanie, fs super ! xD Chcę więcej, więcej, więcej. Wszystko zbyt szybko się dzieje wg mnie. Spróbuj rozwijać bardziej opisy, toczyć fabułę wolniej. Ogółem: Zarąbiście fascynujące i ciekawe, nie mam zastrzeżeń do historii. Błędy popraw i dostosuj się do rad moich i innych to wszyscy będziemy szczęśliwi. ![]() Pozdrawiam. Rose.
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Bardzo ciekawe, czekam na resztę.
|
|
|
|
#6 |
|
|
Kloa to jest boskie
![]() haha teraz to nawet pasuje ![]() było kilka błędów stylistycznych, ale przymknęłam oko, bo naprawdę się postarałaś, fabuła mnie zaskoczyła, nie spodziewałam się, że Penelopa będzie musiała teraz przeciwstawić się swoim znajomym... no i co będzie teraz z Mateo? mam nadzieję, że ostatecznie się zejdą ^^ czekam na dalszy ciąg
|
|
|
|
#7 |
|
|
Dzięki, dzięki
![]() Przepraszam za wszelkie błędy ortograficzne i gramatyczne, postaram się poprawić zaraz. Nesyetta, ja nigdy nie mogłam się przyzwyczaić do pisania bez kropki po wypowiedzi i dużej litery po myślniku, bo mi polonistka kiedyś powiedziała, że obie formy są poprawne. Ale teraz właśnie sięgnęłam po trzy przypadkowe książki i jest w nich tak jak mówisz. Postaram się trochę popoprawiać. Cieszę się, że tyle osób czyta moje fotostory i to nie po to by je zjechać xD Postaram się was nie stracić, drodzy czytelnicy.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Nie spodziewałam się takiego zwrotu akcji. Historia naprawdę mnie wciągnęła. Przestałam nawet zwracać uwagę na błędy. Mogłabyś tylko zmienić Penelopie fryzurę skoro jest już aniołem i staje się "piękniejsza".
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Przeczytałam już jakiś czas temu i... zaniemówiłam
Niech wena siedzi w Twej głowie do końca świata (no, to jeszcze ponad rok Ci został )! Stukaj w tą klawiaturę szybciej, szybciej, bo Twoja fanka się niecierpliwi
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Będzie tu jeszcze coś ?
Ja tu usycham z tęsknoty za tym, no! ![]() Klouś pisz ja cie błagam !
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|