![]() |
#32 |
Reputacja: 10
|
![]()
Shattered - nie wiem ja ten dom pobrałam, a kuchni nie zmieniałam..
Reszta - dzięki za komentarze ![]() Dzisaj kilka zdjęć Dakoty. (serio maaaało) -Alyssa, mogę iść do parku, poznać pare osób? -Serio? ledwo co miałaś urodziny xD. ![]() Przebiegła się do parku jako że była nieźle wysportowana. ![]() Z bliska: ![]() Poplotkowała z jakimś wampirem...hahaha patrzcie na jak on na nią patrzy ! xD ![]() Malutko co ? ![]()
![]() |
#33 |
|
![]()
Dakota jest sliczna jako nastolatka ;O mam nadzieje, ze ten wampir nie ma na nia chętki xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
Bardzo ładna Dakota. Tylko jaka ona przeraźliwie chuda
![]() ![]() A ten Wampajr niech się trzyma z daleka!
![]() |
#35 |
|
![]()
Dakota jest śliczniutka. Będzie kolejny wampirek?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
No od razu wiedziałam, że z niej ślicznotka wyrośnie.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
Hej.
![]() Gdy tak siedziała w parku zagadała ją jakaś dziewczyna. -Wiesz może gdzie jest mój niewidzialny chłopak ? ![]() -Yyy... nie..nie widziałam go. -odparła już odwrócona do niej plecami, rozbawiona i zdziwiona dziewczyna. ![]() Dakota poszła sobie na swoje ulubione jedzenie... ![]() Taco! xD ![]() Jak wróciła do domu, od razu zobaczyła Lilly. Podbiegła do niej i ją utuliła i wyszczotkowała. ![]() Po chwili Podszedł do niej Mark . -Emm...Pewien znajomy mówił mi że widział cie dzisiaj w parku z jakimś, dużo starszym od ciebie wampirem.Tłumacz. -powiedział z pytającą miną. ![]() -Chlaliśmy wóde pod monopolowym.-odparła ironicznie- A później się mizialiśmy. - dodała z rozbawionym uśmiechem Dakota. -Haha bardzo śmieszne- dorzucił Mark.- ubieraj się strój kąpielowy, idziemy do jacuzzi. ![]() Poszli. Wszyscy świetnie się bawili. dowody ![]() ![]() Dakota ![]() Alyssa ![]() Nagle Dakota powiedziała -Ja już lecę, jutro mam szkołę. ![]() No a jak poszła... ![]() ![]() Umyła sobie zęby albo w pidżamie, albo w stroju supermena xD ![]() Potańczyła bez muzyki xD ![]() i poszła spać. ![]() reszta też. ![]() każdy oprócz niej spał. ![]() ![]() I nadszedł ten dzień. Pierwszy dzień w szkole a także w liceum. Super men idzie do szkoły xD (a nie czasami super Menka .? xD) ![]() autobus? Nie ! nigdy w życiu xD ![]() Alyssa poszła do parku poznać parę ludzi i przy okazji wyszła na spacer z Lilly Spotkała tam jakąś gwiazdę ![]() Jakąś jej koleżankę ![]() I swoją kol. też ![]() ![]() I jakiegoś chińczyka, który ją nauczył śpiewać piosenkę ..Oł jea ![]() ![]() I Lilly tez spotkała koleżanke ![]() ![]() Akurat Dakota kończyła szkołę i zobaczyła Alysse w parku, a akurat musiała ją o coś spytać ![]() O coś baaardzo ważnego...xD -Hej.-uśmiechała się wesoło -Mogę iść na zakupy? (ważne pytanie co .? xD) ![]() -Jasne .-odparła Alyssa. Pamiętała jak ona ciągle chodziła na zakupy gdy byla nastolatką. ![]() Trolololo xD niedługo coś tam dam ![]()
![]() |
#38 |
|
![]()
haha Dakota jest swietna ;D a Lily przeslodka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Dakota jest piękna. Ciekawe co będzie dalej..
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
Śliczny piesek,ładni simowie ,super historia..
Czekam na więcej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|