|
|
Zobacz wyniki ankiety: Która praca spodoba³a Ci siê najbardziej? | |||
Praca nr 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 10.53% |
Praca nr 2 |
13 | 34.21% |
Praca nr 3 |
8 | 21.05% |
Praca nr 4 |
13 | 34.21% |
G³osuj±cych: 38. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie |
![]() |
|
|
Narzêdzia w±tku | Wygl±d |
![]() |
#31 |
Archeolog Renesansu
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 51
|
![]()
Gratulujê Wodzie wygranej, ale przede wszystkim chcê pogratulowaæ pozosta³ym dru¿ynom, bo walczyli do koñca. Mimo pewnych do¶æ niepewnych momentów nikt siê nie podda³ i to siê liczy najbardziej
![]() ![]() Jeszcze raz gratulujê wszystkim ![]()
![]() |
#32 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nie wie¿e ¿e to ju¿ koniec ;_;
Dobrze pamiêtam jak wszyscy dostali kolorowe nicki i jak wtedy wesz³am na forum i by³o tak kolorowo! A teraz znów jeste¶my niebiescy i ju¿ jest koniec i w ogóle... Te kilka (d³ugich) miesiêcy by³o wspania³ym prze¿yciem i na pewno zg³oszê siê za rok. Chcia³abym podziêkowaæ organizatorom i przede wszystkim ziemi z któr± prze¿y³am wspania³e chwile. Dziêki 4¯ pozna³am ludzi, z którymi mo¿e nigdy nie zamieni³abym ani s³owa, dlatego jest mi ju¿ ¿al ¿e to wszystko siê skoñczy³o i ¿e nie by³o mnie wieczorem aby wtedy prze¿ywaæ koniec >D dziêkujê wam! I gratulacje dla zwyciêzców!
Ostatnio edytowane przez Cytry¶nia : 10.03.2013 - 09:39 |
![]() |
![]() |
#33 |
Sk±d: woj. ³ódzkie
Reputacja: 10
|
![]()
Gratuluje wszystkim dru¿ynom, a szczególnie wodzie.
Mi³o by³o braæ udzia³ w tym konkursie. Wasze prace by³y genialne. Jeszcze raz gratulacje. ![]()
#34 |
Sk±d: moje w³asne Idaho
Reputacja: 11
|
![]() Pisa³am tu ju¿ du¿o wcze¶niej, ale naprodukowa³am siê, nie skopiowa³am wysy³anego tekstu i pech chcia³, ¿e akurat w chwili wysy³ania postu, moje ³±cze siê zbuntowa³o i straci³am wszystko to, co napisa³am ![]() By³am wprawdzie sercem za zwyciêstwem innej dru¿yny, niemniej jednak serdecznie gratulujê wygranym. Prace podczas ca³ego konkursu sta³y na bardzo wysokim poziomie (chocia¿... przy jednym z pierwszych zadañ by³o widaæ przepa¶æ miêdzy wykonaniami dru¿yn). Naprawdê ciê¿ko by³o czasem wybraæ, która jest najlepsza. Uczestnicy bardzo siê postarali. Ja, podobnie jak inni, bardzo z¿y³am siê z cz³onkami swojej brygady, czego raczej siê nie spodziewa³am, bo reakcje na og³oszenie sk³adów dru¿yn nie by³y zbyt entuzjastyczne i ba³am siê, ¿e siê nie zgramy. Wysz³o jednak zupe³nie inaczej, ekipa okaza³a siê prze-kochana i nawet, gdy ju¿ odesz³am z dru¿yny, nic siê nie zmieni³o. Rudello, Bluszczku, Kenie, Lase i Altairze - jeste¶cie wspaniali, uwielbiam was, moje krejzole :* Po spadku ci¶nienia i uspokojeniu nerwów po "aferze ¿ywio³owej" dosz³am jednak do wniosku, ¿e nie ¿a³ujê udzia³u, bo mog³am was dziêki temu bli¿ej poznaæ i to jest dla mnie nagroda. Dobra, koniec tego sentymentalnego wywodu, jeszcze raz gratulujê dru¿ynie Wody i pozdrawiam ca³± resztê. ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Sk±d: Che³m
|
![]()
Wybaczcie, ¿e dopiero teraz, ale nie mia³am jak to nazwa³a cheeba dostêpu do ¶wiata ¿ywych
![]() Gratulujê swojej dru¿ynie jak i pozosta³ym, bardzo zaciêta rywalizacja ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Reputacja: 14
|
![]()
@up: czemu jeszcze masz kolorek? xD
Gratulujê dru¿ynie wody i wszystkim dru¿ynom, bo chocia¿ bywa³o ró¿nie, to wydaje mi siê, ¿e nie by³o tak ¼le ![]() Szkoda, ¿e sam nie mog³em wzi±æ udzia³u, miejmy nadziejê, ¿e kiedy¶ mi siê uda ![]() @gngs: kolorek to nagroda ![]() @ja: to dziwne w takim razie, ¿e nie wszystkim dali¶cie ich nagrody xD Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromno¶ci : 13.03.2013 - 16:51 |
![]() |
![]() |
#37 |
Sk±d: z Ksiê¿yca
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 21
|
![]()
@up
Podejrzewam, ¿e Meggie zostawi³a go sobie w ramach nagrody ![]() A ¿eby nie by³o offtopu, to chcia³bym pogratulowaæ Wodzie zwyciêstwa (bo w poprzednim po¶cie tego nie zrobi³em ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Sk±d: Che³m
|
![]()
Ka¿dy mia³ wybór chrupku czy chce co¶
![]() ![]()
![]() |
|