|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 39
|
Daphne - jest cudna
Uwielbiam takie opadające powieki Jedyne co mi przeszkadza to kanciasta dolna warga i kolor brwi (a tak w ogóle to ma "elfie" uszy ). Reszta jest cudna.Dejvid - nie do końca mój typ, ten nos troszkę zbyt masywny, no i wygląda jakby nigdy nie zapoznał się z pęsetą ![]() Marcel - bardzo mi się podoba, te kości policzkowe są świetne Kojarzy mi się z Clarkiem Kentem, szczególnie w tych okularach. Nawet ten wielki nos i krzaczaste brwi mu pasują. Nie wiem czy to wina skina, czy użyłeś jakiejś kredki, ale pod dolną powieką ma brązowe cienie i chyba są trochę za ciemne, to wygląda jakbyś punktowo mu maznął kredką świecową I jak już wpomniałeś - soczewki do wymiany. Poza tym bomba.
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Daphne - jest piękna, wygląda bardzo realnie
David - przypomina mi Toby'ego z Pretty Little Liars ![]() Marcel - jest bardzo ciekawy i oryginalny. Te okulary rzeczywiście powodują że jego nos wygląda na sztuczny. Tworzysz świetnych simów.
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 11
|
Po krótkiej przerwie przedstawiam taki 'mini' zwiastun mojej najnowszej Simki, lecz bardziej jest to odemnie odznaka życia, bo jakoś mnie wielce ta postać nie zachwyca, więc wątpie, żebym ukazał wszystkie zdjęcia z 'seszyn-feszyn'. Brak mi pomysłów, będę musiał wyskoczyć w internety aby nałapać weny. Oto Dominika:
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Całkiem fajna, choć z checia zobaczyłabym ją w całości.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 11
|
Weny brak, to i Dominikę wrzucę (jednak)
Enjoy :-)![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 39
|
Ogólnie rzecz biorąc, to Domi jest bardzo fajna. Taka z klasą. Tylko ma trochę kulfoniasty nosek, a na drugim zdjęciu górna warga wygląda jakby była grubsza od dolnej. Poza tym cudna
|
|
#7 |
|
|
Baardzo podobają mi się usta i oczy! Cudne.
Nos rzeczywiscie wyszedł nieco niefortunnie, ale generalnie całość prezentuje się bardzo ładnie.
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Bardzo mi się podobają usta i kształt głowy.
Oczy zrobiłbym zdecydowanie ciemniejsze, bo na niektórych zdjęciach wygląda jakby nie miała źrenic.
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
No i wreszcie widzę ją całą!
![]() Ma cudne usta i kształt twarzy. Chyba jedyne, co mi przeszkadza, to słaby skin, który w ogóle nie zacienia nozdrzy. I nos mógłby być ciut wyżej. Poza tym piękna. |
|
|
|
|
#10 |
|
|
Dominika piękna. Usta świetne. 10/10 No już nie wiem co innego napisać.
ps. Od zawsze miałeś ten avatar?
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|