![]() |
#31 |
Reputacja: 11
|
![]()
O ja! Annie być piękna. Annie troche przeciętna
![]() Wygląda na śliczna koleżankę z sąsiedztwa - typowa, szkoda, że mało oryginalna, więc pod takim kątem będę ją oceniał. Fajne ma soczewki, jednak brązowy kolor jest niezastąpiony ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#33 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
z soczewkami do trojki chyba czesto jest taki problem, sama go mam - albo sa zbyt nienaturalne, albo "azjatyckie" z reszta wszystko ok =D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
Podoba mi się ta simka, wyluzowana dziewczyna, przypomina mi kogoś sławnego, ale nie umiem powiedzieć dokładnie kogo.
Jedyny problem jak dla mnie to nos - jest ogromny. Na pierwszy rzut oka tego nie zauważyłam, ale się przyjrzałam no i tak wyszło ![]() Oczy przećpane (haha!), ale fajnie to wygląda, pasuje do niej ![]() ![]() Jeszcze coś! Nie mogłam tego nie napisać, kocham twoją simkę Faith! Boże, jej pierwsze zdjęcie jest nieziemskie, jak z filmu jakiegoś jeeeeeej *.* Kocham ją ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Reputacja: 39
|
![]()
Ja mam takie zboczenie - nie lubię hiper super ultra małych nosków u simów, ani w ogóle (może dlatego, że sama taki mam
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]()
Ładny skin, taki naturalny. Bez tych piegów była by bardzo przeciętna - to samo mogę powiedzieć o Faith, której moim zdaniem nos jest straszny. Nosek Annie jest za to uroczy i bardzo mi się podoba.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
up@ Mam te soczewki jako defaulty. Ale moim zdaniem powinny mieć (hm, jak to określić?) więcej szczegółów na samej tęczówce.
PS Jak tylko zobaczyłam twojego tumblra od razu wiedziałam, że często odwiedzasz brntwaffles i BEAVERHAUSEN ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Hebe : 06.10.2013 - 20:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Przyznam, że Annie średnio mi się spodobała
![]() Nie podobają mi się jej soczewki. Moim zdaniem odejmują simce uroku, wydają mi się takie dziwne ![]() No i ogólnie kształt twarzy - zbyt "suchy", i brwi się błyszczą. Zdecydowanie robiłaś lepsze simki, ale ta nie jest też najgorsza ![]()
![]() |
#39 |
|
![]()
Ładna jest. :3
Bardzo podoba mi się jej skin i fryzurka. Soczewki dziwne, ale w sumie nie są aż tak złe. ![]() Podobają mi się jeszcze usta. Ogólnie Anne wygląda bardzo naturalnie, i to jest fajne. Strój nie w moim stylu, także na jego temat się nie wypowiadam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
Dobra, marudy, zmieniłam Annie te soczewki (chociaż nie jestem pewna czy jej w tych lepiej
![]() http://img9.imageshack.us/img9/3002/lhcl.jpg //CH: ![]() Hebe: Wybaczcie, zdjęcia były zmniejszane, ale imageshack nawala ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Hebe : 22.02.2015 - 12:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|