|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
stats.set_skill_level Major_HomestyleCooking 5 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Simy będą się tak resetować dopóki tego nie naprawią, podczas odwiedzin sąsiadów zdarza się że oni również tkwią przed domem. Można co najwyżej wybrać na nieaktywnym avatarze czynności.
Kody działają ponoć dopóki są wpisane w oknie kodów, po zamknięciu okna przestają działać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Pytanie z kategorii "jestem idiotką". Jak obracać meble? Bo serio głowię się i głowię i nie wiem.
Z góry dzięki za odpowiedź.
![]() |
#4 |
|
![]()
Którą opcję wybrać, żeby Sim znajdujący się w innej dzielnicy zajmował się sam sobą, a nie "resetował"? Wysyłam Simkę do biblioteki i każę jej czytać książkę, wracam do Sima rozmawiającego akurat w parku i widzę go stojącego z powrotem pod domem. Idę znów do Simki, ona stoi pod biblioteką, jakby właśnie przyjechała... Oczywiście książka nieskończona.
I jeszcze jedno, może gdzieś ta informacja była, ale wieki nie było mnie na forum, nie grałam w TS3 ze dwa lata, nie czytałam newsów do czwórki i kupiłam ją dziś na spontanie podczas zakupów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
nmin, w Polsce jest dostępny polski język, więc nie wiem, dlaczego nie działa u Ciebie polski.
![]()
![]() |
#7 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
nmin - czasem może nie być opcji wybrania języka, ale jeśli dobrze pamiętam to wystarczy zmienić język w rejestrach i gra powinna być po polsku. Trzeba tylko zrobić to przed pierwszym uruchomieniem gry, inaczej mogą być kłopoty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Hej, chciałam spytać tych, którzy grę już posiadają - jak wygląda to zdobywanie nowych cech w trakcie rozgrywki? Czy dość szybko się je zdobywa, czy trzeba się trochę pomęczyć? I czy są takie cechy, których nie można zdobyć w trakcie gry, ale jedynie je wybrać w CASie?
Mam nadzieję, że nie było to mówione wcześniej : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]() Cytat:
![]() (tak mi się przynajmniej zdaje) Dodam, że w każdej chwili można zmienić cel życiowy na jakiś inny. EDIT: niekoniecznie w kolejnych "etapach" celu życiowego są 2 zadania. Zależy od rodzaju. ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 06.09.2014 - 15:23 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 12
|
![]()
4 chodzi na razie tylko na windowsie ?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 22 (0 użytkownik(ów) i 22 gości) | |