|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Które rozszerzenie do gry TheSims jest najlepsze ? | |||
| Światowe Życie |
|
0 | 0% |
| Balanga |
|
0 | 0% |
| Randka |
|
0 | 0% |
| Wakacje |
|
0 | 0% |
| Zwierzaki |
|
0 | 0% |
| Gwiazda |
|
1 | 25.00% |
| Abrakadabra |
|
3 | 75.00% |
| Głosujących: 4. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
1.Abrakadabra (dorastanie przez zaklęcie )2.Gwiazda (Greckie Figurki) 3.Randka (Przełom.Nareszcie miasto! )4.Światowe Życie (Stylowe meble) 5.Zwierzaki (wiadomo:psy i koty) 6.Sims zwykłe (były takie inne niż wszystkie) 7.Wakacje (Super,ale ile można tam siedzieć) 8.Balanga (daremne meble,problemy z instalacją )
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
TheSims Zwierzaki The Best!!!
To moje ulubione simsy. Balanga jest też fajna, ale już bardziej od balangi wolę Wakacje
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Oczywiście na piereszym miejscy jest TH2 a później
1 TS2 2 Abrakadabra 3 Zwierzaki 4 Gwiazda 5 Randka 6 Balanga 7 Wakacje 8 Światowe życie 9 Pierwszy dodatek, czyli TS1 |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja tam nie grałam w The Sims Abrakadabrę i Gwiazdę, nie mam The Sims 2, ale według mnie to The Sims Wakacje były troche nudne (jeździsz tylko na wakacje i dlatego gra się nudzi). Fajnie jednak mieć całe rozszerzenie gier The Sims, wtedy jest dopiero PRAWDZIWA GRA!!!
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Zdaje się, że najbardziej lubię TS2, a z pierwszej części oczywiście Zwierzaki
( ostatecznie może być jeszcze Abrakadabra ) Reszta dodatków też była całkiem fajna, ale wolę te dwa wymienione. W University jeszcze nie grałam( jeszcze prawdopodobnie zdobędę go w sobotę). Wtedy okaże się czy było warto go kupować...
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Jeśli chodzi o najlepszy dodatek tylko do TS1 to...
Może to głupie, ale najbadziej podobała mi sią randka. Był to pierwszy dodatek, w którym mozna było gdzieś wyjechac itp... duże urozmaicenie po TS światowe życie Fajne też był zwierzaki, jak się okolica zmieniła
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
The Sims2, ale jeśli bym miała wybrać jakiś dodatek do 1 to wybrałabym randkę, bo wtedy pierwszy raz simy mogły się z domu wyrwać i Panna Stanisława tam jest
... taki bardzo fajny i romantyczny dodatek .
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Tu jest dzial o thesims 1!! Wiec chyba nie powinno byc w sadzie opcji the sims2
Ale ja tam nie wiem...... Wybralam the sims zwierzaki moje ulubione zwierzaczki
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Powiedziałabym że TS2 ale tutaj nie o tym
więc z dodatków do TS1 zwierzaki,randka i wakacje mi odpowiadały, w abrakadabre ani gwiazdę nie grałam
|
|
![]() |
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|