![]() |
#391 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#392 |
Guest
|
![]()
SORKI ZE POST POD POSTEM ALE MAM PYTANIE CZY ZNA KTOS JUŻ KODY DO NŻ NP. NA PIENIADZE CZY CZASAMI BEDA TAKIE SAME NIE WIE KTOS
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Guest
|
![]()
Pisz normalnie, rendy. Kody stare, powinny działać, a o nowych się dowiemy po premierze.
|
![]() |
![]() |
#394 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja kupuję TS2 NŻ w normalnym sklepie ale jeszcze nie wiem czy w dniu premiery.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#395 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nindë- jak to we wrześniu nie pograsz? Wtedy właśnie jest najwięcej czasu, bo szkoła się dopiero zaczyna
![]()
![]() |
#396 |
Guest
|
![]()
Ja zamawiałem w Timsofcie, jeden minus, że, gdy pierwszy raz kupujesz, to płacisz 13 zł za kuriera i cenę normalną za grę, dopiero po paru towarach otrzymujesz srebną i złotą kartę rabatową, ale i tak wychodzi Ci drożej :/, dlatego wolę luknąć na Merlina. Co do dnia premiery - Mi np. Nie zależy, bo i tak kupię po premierze.
![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Rendy kod na forse będzie taki sam, bo oglądałam stronkę z kodami do TS2 NŻ i było napisane że nadal motherlode to dodaje 50 000 $ a kaching 1000 $.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#398 |
Guest
|
![]()
A ja idę teraz do I Gimnazjum, doszły mi nowe przedmioty i będzie trzeba kuć i kuć ;(, ale na szczęście są jeszcze weekendy.
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja też idę do pierwszej gimnazjum. Naszcęście data premiery jest w piątek (a ja kończe wcześnie) i będą trzy dni rzeby sie nacieszyc
![]() Już się nie moge doczekać!!! Jeszcze 11 dni!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Guest
|
![]()
Gdy dostanę nowy dodatek to zawsze gram w ciemno, czyli bez instrukcji i samodzielnie poznaję dodatek, bardzo to przyjemne, The Sims 2 łatwo rozpracowałem bez instrukcji, tylko nie wiedziałem jak doprowadzić Simów do BARA-BARA, ale gdy Sim miał to w pragnieniach, sprawa rozwiązała się sama
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|