Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.04.2005, 08:58   #391
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał eska199
EHhh....na screnach widziałam jak panowie w garniturkach z takim białym "koniem"> zabierają sima do takiej czarnej limuzyny... Co to i kto to??
Są to członkowie tajnego stoważyszenia w trakcie przyjmowania nowego członka. Pojadą oni z nim do tajniej siedziby... Potem można wrócić i wszystko jest prawie normalnie.
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.04.2005, 11:39   #392
Behemotkaek
Guest

ThumbsUp

Ja mam pytanie !!

Czy od kiedy gra Sims Uniwersytet bedzie w sklepach ??

Pozdr.
Behemotka

Odpowiedź z Cytatem
stare 17.04.2005, 11:40   #393
Mesmerize
Guest

Domyślnie

juz jest w sklepach... tak trudno sie domyslec po tym, ze ;ludzie pisza o tej grze? i o problemach jakie z nia maja?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.04.2005, 12:12   #394
aquamarine
Guest

Domyślnie

Ameretat, nic dziwnego, że nie wie.
Ma napisanego jednego posta i pewnie przed chwilą sie zarejestrowała.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.04.2005, 12:55   #395
eska199
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał lid
Nie musisz być... Ja najpierw dostałam się do tajnego stoważyszenia, a dopiero potem do bractwa.

Gra chodzi na pierwszej płycie NS, do instalacji potrzeba jest także czwarta z podstawowej wersji.

Możesz na początku przenieść folder downlands i sprawdzić, czy to na pewno wina dodatków... Jeżeli tak... to musisz niestety przejrzeć wszystkie po kolei. Może byc to też wina jakiegoś hacka... Może warsztat się jakoś przyda??

Co do pierwszego cytatu....a ja zawsze mylałam że bratctwo i tajne stowarzyszenie to to samo!! A jak się dopisać do tajnego stowarzyszenia??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.04.2005, 13:33   #396
Amarae
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał eska199
Co do pierwszego cytatu....a ja zawsze mylałam że bratctwo i tajne stowarzyszenie to to samo!! A jak się dopisać do tajnego stowarzyszenia??
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=17144 - sama założyłaś ten temat, więc czytaj odpowiedź -_-'
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.04.2005, 13:59   #397
eska199
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Amae
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=17144 - sama założyłaś ten temat, więc czytaj odpowiedź -_-'
dokładnie przeczytaj moje pytanie a potem mnie upominaj....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.04.2005, 14:28   #398
lay

Domyślnie

Cytat:
Napisał eska199
dokładnie przeczytaj moje pytanie a potem mnie upominaj....
No własnie... Ty tez naucz się czytać...
Cytat:
Są to członkowie tajnego stowarzyszenia
Tajne stowarzyszenie: jest to pewna organizacja, jej członkowie chodza ubrani w specjalny kostium, umożliwia ono dostęp do tajnej siedziby oraz możliwość "poprawiania ocen". Pojawia się także nowy sposób powitania oraz costam jeszcze. Dostać się do niego można zaprzyjaźniająć się z conajmniej trzema czlonkami...

Bractwo studenckie: dołączając do niego sim może przeprowadzić się do jego siedziby, w której są specjalne przedmioty (nic ciekawego), można zorganizowac przyjęcie w togach oraz zapraszać nowych członków (przez jakiś czas ma się nad nimi kontrolę, tzn. można nakłaniać bez tracena punktów). Można przystąpić do niego klikając na telefon oraz klikając na funkcję "przyłącz się do...".

Aha, polecam przeczytać instrukcję. Wszystko jest.....
Aha 2, radzę poszukać na tym forum... Wszystko jest. Naprawdę (jak się dostać do t. stow. piszę już po raz któryśtam, nawet jest w tym temacie, w Twoim też masz odpowiedź)...

Ostatnio edytowane przez lay : 17.04.2005 - 14:32
stare 17.04.2005, 14:32   #399
eska199
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał lid
No własnie... Ty tez naucz się czytać...

Tajne stowarzyszenie: jest to pewna organizacja, jej członkowie chodza ubrani w specjalny kostium, umożliwia ono dostęp do tajnej siedziby oraz możliwość "poprawiania ocen". Pojawia się także nowy sposób powitania oraz costam jeszcze. Dostać się do niego można zaprzyjaźniająć się z conajmniej trzema czlonkami...

Bractwo studenckie: dołączając do niego sim może przeprowadzić się do jego siedziby, w której są specjalne przedmioty (nic ciekawego), można zorganizowac przyjęcie w togach oraz zapraszać nowych członków (przez jakiś czas ma się nad nimi kontrolę, tzn. można nakłaniać bez tracena punktów). Można przystąpić do niego klikając na telefon oraz klikając na funkcję "przyłącz się do...".

Aha, polecam przeczytać instrukcję. Wszystko jest.....
Aha 2, radzę poszukać na tym forum... Wszystko jest. Naprawdę (jak się dostać do t. stow. piszę już po raz któryśtam, nawet jest w tym temacie, w Twoim też masz odpowiedź)...

Ludzie chyba sie noe dowiem gdzie moge ich dorwać....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.04.2005, 14:35   #400
lay

Domyślnie

Cytat:
Napisał eska199
Ludzie chyba sie noe dowiem gdzie moge ich dorwać....
KOGO DORWAĆ?? Członkowie tajnego stowarzyszenia chodzą sobie spokojnie, jak wszyscy po ulicach, są w centrum, mieszkają razem z innymi w akademikach. Do bractwa możesz dołączyć przez telefon. Czego nie rozumiesz??

Ostatnio edytowane przez lay : 17.04.2005 - 14:42
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania