Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.06.2007, 13:18   #391
Matti93

Reputacja: 10
Domyślnie

Najlepiej jeśli to będą simy dorosłye i będą miały złote rangi kasjer-kasjera a sprzedawca-sprzedawcy
Matti93 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.06.2007, 13:23   #392
Ylva
Guest

Domyślnie

Tak, tylko teraz szukaj wiatru w polu.. No cóż, narazie pomęczę się z moim powolnym kasjerem, a potem poczekam aż najdzie się ktoś inny

A jesli chcę zatrudnić sima który np. przyszedł do mojego domu (a raczej: przedsiębiorstwa, bo prowadze sklep w domu) to jak moge sprawdzić jakie ma rangi, umiejętności?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.06.2007, 14:58   #393
Roskosz to ja
Guest

Post .

A jakie można otwierać biznesy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.06.2007, 18:48   #394
vanity
Guest

Domyślnie

Cytat:
A jakie można otwierać biznesy
No jakie tylko chcesz Możes zmieć kwiaciarnie, sklep z zabawkami, z samochodami, z meblami...no ze wszystkim
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.06.2007, 11:45   #395
Matti93

Reputacja: 10
Domyślnie

"A jesli chcę zatrudnić sima który np. przyszedł do mojego domu (a raczej: przedsiębiorstwa, bo prowadze sklep w domu) to jak moge sprawdzić jakie ma rangi, umiejętności?[/QUOTE]"

nieda sie sprawdzic dowiesz sie gdy go zatrudnisz. a co do twojego powolnego skasjera to daj mu troche czasu a on zdobendzie range i bendzie pracowal szybciej
Matti93 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.06.2007, 11:48   #396
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Ylva
Tak, tylko teraz szukaj wiatru w polu.. No cóż, narazie pomęczę się z moim powolnym kasjerem, a potem poczekam aż najdzie się ktoś inny

A jesli chcę zatrudnić sima który np. przyszedł do mojego domu (a raczej: przedsiębiorstwa, bo prowadze sklep w domu) to jak moge sprawdzić jakie ma rangi, umiejętności?
Jak zatrudniasz tą osobe to sie wyświetlają jego rangi i umiejętności. I jest pytanie "czy na pewno chcesz zatrudnić tą osobę" czy jakoś tak
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.06.2007, 19:50   #397
mabda
Guest

Domyślnie

o rangi chyba nie mozesz sie zapytac, ale o umiejetnosci mozesz wtedy wyskakuje ci odpowiedz pytanego sima np: gotowanie to cos, z czym radze sobie dobrze; sprzatanie to cos, z czym nie radze sobie dobrze itp
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.06.2007, 12:55   #398
Ylva
Guest

Domyślnie

Dziekuje bardzo No, to najwyżej potem moge zwolnic tego sima, jesli rangi mi nie bedą odpowiadaly
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.06.2007, 15:32   #399
mabda
Guest

Domyślnie

ale wtedy on pojawia ci sie jako klient z maksymalnym niezadowoleniem - ma wszystkie te paski "lubienia" przedsiebiorstwa na czerwono
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2007, 15:42   #400
Ylva
Guest

Domyślnie

Wiem o tym, bo już zwalniałam pracownika. Ale z tego co wiem, te czerwone, ujemne punkty mozna "cofnąc" jesli sie z klientem duzo gada ;] Inaczej, to by było bez sensu, bo ujemne gwiazdki pojawiają się nawet po pożarze. A czy to moja wina że był pożar? ;]
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania