![]() |
#392 |
Guest
|
![]()
Tak, tylko teraz szukaj wiatru w polu.. No cóż, narazie pomęczę się z moim powolnym kasjerem, a potem poczekam aż najdzie się ktoś inny
![]() A jesli chcę zatrudnić sima który np. przyszedł do mojego domu (a raczej: przedsiębiorstwa, bo prowadze sklep w domu) to jak moge sprawdzić jakie ma rangi, umiejętności? |
![]() |
![]() |
#393 |
Guest
|
![]()
A jakie można otwierać biznesy
|
![]() |
![]() |
#394 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#395 |
Reputacja: 10
|
![]()
"A jesli chcę zatrudnić sima który np. przyszedł do mojego domu (a raczej: przedsiębiorstwa, bo prowadze sklep w domu) to jak moge sprawdzić jakie ma rangi, umiejętności?[/QUOTE]"
nieda sie sprawdzic dowiesz sie gdy go zatrudnisz. a co do twojego powolnego skasjera to daj mu troche czasu a on zdobendzie range i bendzie pracowal szybciej |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jak zatrudniasz tą osobe to sie wyświetlają jego rangi i umiejętności. I jest pytanie "czy na pewno chcesz zatrudnić tą osobę" czy jakoś tak
![]() |
|
![]() |
![]() |
#397 |
Guest
|
![]()
o rangi chyba nie mozesz sie zapytac, ale o umiejetnosci mozesz
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Guest
|
![]()
Dziekuje bardzo
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Guest
|
![]()
ale wtedy on pojawia ci sie jako klient z maksymalnym niezadowoleniem - ma wszystkie te paski "lubienia" przedsiebiorstwa na czerwono
|
![]() |
![]() |
#400 |
Guest
|
![]()
Wiem o tym, bo już zwalniałam pracownika. Ale z tego co wiem, te czerwone, ujemne punkty mozna "cofnąc" jesli sie z klientem duzo gada ;] Inaczej, to by było bez sensu, bo ujemne gwiazdki pojawiają się nawet po pożarze. A czy to moja wina że był pożar? ;]
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|