![]() |
#392 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Nareszcie odcinek
![]() Co do poszukiwanego z fotografii to się domyślam, kto to taki ![]() Do Emmy zaczynają docierać różne przesłanki, że źle potraktowała tlenionego(wykorzystałaś jednak moje określenie ![]() ![]() ![]() Mika jest śliczny. ![]() ![]() ![]() Na jednym zdjęciu Ian znów mi przypominał Chucka ![]() Nancy mnie zabiła. Jakie okularki na akcję ![]() ![]() Czekam na więcej i oby tym razem było szybciej ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 13.06.2010 - 22:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |||
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki wielkie za komentarze dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cóż, odcinek miał być dłuższy, ale chciałam zachować element zaskoczenia i muszę sobie dogłębnie nast. część przemyśleć. A teraz czekam na dalszą część komentarzy moi drodzy! Pozdrawiam, VOLT
Ostatnio edytowane przez Volturia : 14.06.2010 - 07:36 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
"W końcu" było do tego, że Emma w końcu zaczyna coś czuć
![]()
![]() |
#395 |
|
![]()
@up; no ok ok ;D
ludzie! tak sie wkurzalam na siebie, ze wam odcinka nie daje a tu co? odezwijcie sie albo bedzie kicha. a chcialabym skonczyc kiedys to FS ![]()
![]() |
![]() |
#396 |
Guest
|
![]()
Pisz dla siebie. Choćby dla mnie
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
|
![]()
@up; i tak apeluje - ludzie obudźcie się! ;D długo trwał sen zimowy, czas na odrobinę lektury!
![]()
![]() |
![]() |
#398 |
|
![]()
Hej, widzę, że nie tylko mnie jest zastój w czytelnikach i komentarzach!;p
Why Me trwa już około 1,5 roku w ciągu którego napisałaś 14 odcinków. Jestem pewna, że nawet najwytrwalsi z czytelników zdążyli pozapominać lub pogubić istotne fakty tego opowiadania, także czarnulko-może to zabrzmi okrutnie- uważam, że najwyższy czas zakończyć tą historię, bo odpowiedni na to czas minął już dawno. Poza tym- z tego co się orientuję jest to Twoje pierwsze opowiadanie, które jest naznaczone serią prób i błędów, a Twój język, styl(o czym potem) i światopogląd wciąż się zmieniają, a cierpi na tym najbardziej WM. Dlatego czasem warto zakończyć coś z honorem, a-tak jak raz słyszałam na jednym z warsztatów dziennikarskich- dobra końcówka przyćmiewa niedoskonałości całej powieści ![]() Teraz styl- zaczynałaś pisząc dowcipnie, ironicznie, sarkastycznie o rzeczach, można powiedzieć, poważnych, teraz naprawdę ciężko się czyta WM- melancholijnie przemyślenia, pytania retoryczne, mało akcji i dialogów, somnambuliczny nastrój- to nie powinno mieć miejsca w tym opowiadaniu, jakim WM było na początku. Na pewno wiesz, że tekst więcej niż o bohaterach, mówi o autorze, o czym już wspomniałam- jako młody człowiek wciąż ewoluujesz(mówię, jak stary grzyb, ale myślę, że załapiesz o co mi chodzi;p) a razem z Tobą Twoje opowiadanie. Jeżeli ktoś czytałby je teraz hurtem zauważyłby to wyraźniej, zmianę toru fabuły, stylu. To jest kolejny argument mówiący o zakończeniu tego FS. Albo po prostu wróć do dawnej formy, chociaż wiem, że nie jest to takie proste- wyraźnie widzę tu znużenie autora. Chyba tyle, mam nadzieję, że nie jesteś rozczarowana, ale mówię to co myślę. Wiem, że nie mam wpływu na Twoje decyzję, uważam, jednak, że byłoby to najlepsze rozwiązanie. Jeżeli zdecydujesz się prowadzić nowe FS(bo naprawdę podoba mi się, to co robisz i powinnaś szlifować swój kunszt) będziesz miała we mnie stałego czytelnika, już Ci to obiecuję, ale ma nadzieję, że nie zadziadujesz go, tak jak WM ![]() Poza tym świetne zdjęcia, akcja, hm... sam pomysł idealny, wykonanie pozostawia dużo do życzenia. I 'czarnowłosa' z małej. No, to teraz naprawdę tyle, chcę widzieć kolejny, iście czarnulkowy odcinek;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 | |||
|
![]()
Przeczytałam i jakoś nie spodobał mi się ten odcinek. Pomijając fakt, że bardzo długo nic nie wstawiałaś i zdążyłam zapomnieć, co działo się ostatnio, to do tego było dużo tego, czego nie lubię, a mianowicie: za dużo przemyśleń bohaterki. Nie lubię jak snuje swoje filozoficzne rozważania.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I w sumie tyle, co mogłam napisać na temat tego odcinka. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
|
![]()
@up; zauważ, iż całe FS przeczytałaś dopiero niedawno, więc właściwie to że dawno nic nie było dotyka bardziej odległych czytelników. ( m i e r z(zmiękczone xd) i ) ;D
@bezsenna: trudno mi w sumie nie pogubić się w twym odległym monologu, ale przyznam iż on się przydał. ![]() Mówiłaś o końcówce prawda? ![]() ![]() Czekam na reszte komentarzy, bo tak to oczywiste, że nic nie ruszy. Pozdrawiam, VOLT ![]()
Ostatnio edytowane przez Volturia : 21.06.2010 - 17:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|