![]() |
#402 |
Reputacja: 10
|
![]()
mam pytanie nie wiem czy było wcześniej, bo nie chciało mi się patrzeć wszystkich stron a mianowicie: Kiedyś mój tata kupił mi taką płytę z dodatkami. Czy mam je wpakować do najnowszego dodatku który zainstalowałam czy do najnowszego ogólnie w grze?Proszę odpowiedzcie mi szybko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
|
![]()
no wiem, ale mi chodziło o to czy wgrać to do podstawowej wersji czy dodatków?
EDIT: Ok. Już wiem. Wcześniej nie zajrzałam do Folderu. Dzięki za odpowiedź. Ostatnio edytowane przez Liv : 31.05.2010 - 20:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Reputacja: 15
|
![]()
@up:
no przecież napisała, że "edit" xP A ja mam problem- zniknęły mi wszystkie dodatki z gry, mimo, że folder nadal istnieje (oczywiście jest w dobrym miejscu i to wszystko). Próbowałem go wykładać, wkładać z powrotem, kopiować i różne takie pierdy, ale na nic ![]() Próbowałem też zmieniać nazwę folderu na wszystkie sposoby, ale folder nazywa się prawidło. Ściągałem zupełnie nowe dodatki do nowego folderu- też gra ich nie widzi. Ja już nie wiem ![]()
![]() |
#407 |
|
![]()
Gio-przecież są dwa osobne posty Misiulki
![]() Moja koleżanka miała taki problem to mi mówiła, że poradziła sobie usuwając folder Downloadas-> odpalając grę-> później ją wyłączając-> tworząc folder Downloads-> ponownie ściągając dodatki do Downloads.
![]() |
#408 |
|
![]()
Pisałem, że tak próbowałem i nie zadziałało. Wypada jeszcze powiedzieć, że stało się to po zainstalowaniu dodatku Zwierzaki
![]() |
#409 |
|
![]()
Nie wiem czy to pomoże (miałam problem z Downloads- wprawdzie inny), ale uruchamiałam TS2 Warsztat i pomagało. Możesz spróbować.
Zapomniałam dodać, że tworzyłam sima (byle jakiego), nie zapisywałam go i wychodziłam. Postaraj sie mieć włączony Warsztat przez jakieś co najmniej 5 min.
hello. Ostatnio edytowane przez aluminium. : 08.03.2010 - 18:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
|
![]()
Niestety, nie działa- ale przecież każdy sposób warto wypróbować
![]() Prześwietliłem jeszcze wszystko CCleanerem i nie znalazło żadnych błędów w rejestrze ![]() Powiem jeszcze, że kiedyś zwierzaki nie chciały mi się zainstalować. Wina- zarysowana płytka. Teraz o dziwo się zainstalowało, ale właśnie być może z jakimś błędem... W każdym bądź razie reinstalowałem wszystko od czego mam płytki i nie ma poprawy. Reszta gry działa poprawnie, oprócz tego, że dym z komina leci w rogu parceli ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|