![]() |
#401 |
Guest
|
![]()
Moje pytanie :
Podobno na wakacje można wybrać się z przyjaciółmi [max. 8] (wybiera się ich w trakcie planowania wyjazdu) i gdy pojade na wakację np. z dwoma przyjaciółkami to będę musiała nimi kierować czy będzie nimi sterował komputer ??? |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Przyjaciółmi na wakacjach steruje komputer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Reputacja: 10
|
![]()
A czy ktoś wie o co chodzi w "Śpij pod gwiazdami" jestem teraz w Trzech Jeziorach i tam są namioty ale nie mogę ich użyć o co chodzi czy mam być zmęczony? nie interakcji śpij w namiocie w "Do trzech razy sztuka" domyślam sie,że trzeba trzy razy podróżować????
a w" Stań sie wyprawnym podróżnikiem"??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
|
![]()
Śpij pod gwiazdami- simowi musi się chcieć spać i musi spać w namiocie.
Do trzech razy sztuka- musisz odwiedzić wszystkie tereny wakacyjne (te maxisowe) Stań się wyprawnym podróżniekiem- z tego co wiem, to trzeba spełnić pozostałe wspomnienia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
|
![]()
Ale przecież mówiłem,że nie mam interakcji "wejdź" dopiero co wrócilem z "Trzech Jezior" i spawdziłem ten namiot szkoda,że nie można przedłużyć wakacji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
|
![]() Cytat:
![]() EDIT: Remus, a próbowałeś spać w namiocie na swojej domowej parceli, a nie na wakacjach? Z tego co wiem, niektóre wakacyjne cele można spełniać w domu... Może akurat tam uda Ci się wreszcie wleźć do tego namiotu?
![]() |
![]() |
#407 |
|
![]()
Możliwe,że tak nie wiem zobaczymy przepraszam,że was tak bomarduję pytaniami ale cóż mam to od wtorku i już trzecią podróż za mną ale będzie jeszcze czwarta i piąta każda z przyjacielem i nadal nie odnalazłem tego Śpiewającego Pirata co wejdę w kajutę co wieczór pojawia się jego duch i mnie przegania z tej kajuty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
|
![]()
No to właśnie o niego chodzi
![]() Jak już wyjdzie z kajuty to klikasz na niego i tak dobierasz opcje by się z nim zaprzyjaźnić, gdy już się lubicie, to jest opcja "naucz mnie szant" |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
|
![]()
Dzięki jak będę wyjeżdżać tym razem będze zamiana mam rodzinę Hakiel Marcin i Katarzyna (Teodora Brzytwa) i Syriusz i Hermiona (dzieci) bo jeszcze mam rodzine Lupin ale coś mi się zepsuło (chyba przez boolprop testingcheatsenabled true) i nie mogę wyslać rodzinę do pracy i szkoły a stało się to gdy chciałem zmienić stanowisko i nie wiem jak to odkręcić nie chcę mi się usuwać tej rodzina bo Ginny(Bronka Obieżyświat) to miastowa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Guest
|
![]()
moje kolejne pytanie :
czy saune moge miec w domu (jesli posiadam dodatek podróze) ?? moglby ktos wkleic tutaj zdjecie sauny [tylko z daleka zeby ja bylo widac calą] bardzo prosze.... edit: dzieki za odp. :] tez widzialam tylko te od środka :/ chcialabym widziec jak wyglada cała i ile zajmuje miejsca. ![]() Ostatnio edytowane przez xmartkax : 18.07.2009 - 18:45 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|