![]() |
#402 |
Guest
|
![]()
theqatrick
THEQATRICK Tam nie ma "g". Wiesz, tak to wyglądało, ale skoro tak to możliwe że masz pirata albo brak aktualizacji ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy zdarzyło się wam cos takiego że w ratusz uderzył meteoryt kiedy wasz sim
był w nim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
|
![]()
Zdarzyła mi się podobna sytuacja, gdy byłam w Egipcie i mój Sim rozłożył swój namiot na placu na targu i w nim spał. Nagle zrobiło się ciemno jak w nocy, spadł wielki meteoryt. Zginął mój sim i o ile dobrze pamiętam, to też kilku miejscowych (albo badaczy). Wyszłam z gry bez zapisywania, bo lubiłam tego Sima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
|
![]()
3.Jest jakas poprawka na zlikwidowanie gejostwa w tej grze czy to jest jakis tajny element wychowania dzieci w nowych czasach????
To jest po prostu żenujące jezeli na 10 par 8 to geje i lesbijki!!!! Gdyby tak było w rzeczywistości nasza cywilizacja wyginełaby dawno temu jak dinozaury...[/QUOTE] O ile z samochodami i wyparowywaniem dzieci się spotkałam, choć może nie taką skalę jak Ty, to z tym gejostwem nie bardzo. Czy te Twoje homoseksualne Simy mają dzieci? Jeśli tak to skąd je biorą? |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie - kiedy dostaje się klucz do miasta (mam 10 poziom w karierze medycznej)?
|
![]() |
![]() |
#407 |
|
![]()
Możecie powiedzieć mi gdzie znajdę to duże akwarium, które ponoć jest w dodatku Kariera? Szukam i nie mogę znaleźć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Guest
|
![]()
Wiem, że w Karierze dochodzi akwarium, Po Zmroku nie mam, więc nie wiem.
![]() Jeśli zadał to pytanie w tym dziale, to pewnie chodzi o te z Kariery. A to z Kariery jest takie stojące. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|