![]() |
#401 |
Reputacja: 39
|
![]()
Szczerze mówiąc, to nie jestem zaskoczona, że ddo zginęła (znicz: [^]). Właściwie, to obstawiałam, że zginie albo ona albo ja, bo to głównie my wymyślałyśmy nowe teorie, a mafia chyba postanowiła odstrzelać aktywnych uczestników.
Nusso, Nix to facet ![]()
![]() |
#402 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
lol nie pisałam bo bylam niespodziewanie zajęta, a głosów też nie oddawałam, wiec słaby trop :d
jakbym była w mafii, to dalej bym nic nie pisała, bo nadal nikt nie zwracał na mnie szczególnej uwagi, wiec po co miałabym się teraz wychylać? pozatym świetej pamięci ddo miała rację - grajcie ludzie, bo tak to jest dupa nie granie, niech każdy daje swoje propozycje też. teraz to już nie ma co siedzieć cicho |
![]() |
![]() |
#403 |
Reputacja: 12
|
![]()
a ja miałam podejrzenia że ona może być w mafii xD
teraz podejrzane wydają mi się Nusso i Rainbow. I może też cheeba, ale to tak tylko trochę. Wtdaje mi się, ze mafia się nie wychyla. Albo sa w niej osoby które w ogóle nie biora udział w zabawie jak wspomniana już kafelove ddo została zlinczowana chyba za to, ze wymyślała różne teorie. Któras z nich moze byc prawdziwa? e: przeczytałam post Nusso i jestem jeszcze bardziej pewna tego, ze może być w mafii
Ostatnio edytowane przez Cytryśnia : 30.08.2015 - 21:36 |
![]() |
![]() |
#405 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kilka postów dalej twierdziłem że Nix jest zdrajcą, po krótkim przeanalizowaniu mogę powiedzieć że Nix raczej w mafii nie jest, chociaż 100% pewności nie mam. Na mojej liście nadal jest Rainbow i jeszcze mam pewne wątpliwości co do Annetti i Niny14!
EDIT: Rainbow skoro kula nie kłamie ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Nusso : 30.08.2015 - 21:49 |
![]() |
![]() |
#406 | |
Reputacja: 11
|
![]()
Boże no znowu nie zagłosowałem omg.
Ale obstawiam Chario jako mafiosa. xD Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#407 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
Nusso bo twoja kula chyba bynajmniej nie jest szklana...
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Reputacja: 10
|
![]()
Głosowanie na każdego jest ryzykowne, bo prawdę mówiąc aktualnie żadnej osoby nie można posądzić na jakieś poważniejsze przewinienia. Również zastanawiam się nad Charionette, ale mam przeczucie że jest niewinna.
#409 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Reputacja: 11
|
![]()
głosując na mnie, zmarnujecie tylko głosy. nie udzielałam się bo chodziłam do pracy cały weekend na drugą zmianę a i głosy oddawałam przed wyjściem, dlatego różnią się od innych.
nadrobiłam temat, teraz sobie przeanalizuję głosowania i śmierci i jak do czegoś dojdę to się tym podzielę, bo błądzimy jak w pierwszej edycji... nie udało się znaleźć jeszcze ani jednego człowieka Sami-Wiecie-Kogo.... hmm, dziwne to trochę że Rainbow pisała wczoraj koło południa, że jest pewna, że jestem w mafii, jednak głosu nie oddała. i pamiętacie jak ddo napisała te kilka postów w obronie bjork? może była szantażowana. z tym że nic to nam właściwie nie daje, bo gdyby bjork była szantażystą to jest miastową, a nie w mafii.
Ostatnio edytowane przez cheeba : 31.08.2015 - 09:32 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|