|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie wszystko poszło bez problemów.
Tylko kurde psy i koty mi się lekko przycinają, a konie ani troszkę... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Moje dwa koniki wysłałam na giełdę wymiany, ale coś się nie wyświetlają. Mam je w profilu, ale nie ma ich na giełdzie wymiany. No bo nie chce mi się wierzyć, że w ciągu 5 minut powstało ze 6 stron zwierzaków... Może stronka potrzebuje czasu by to zacząć wyświetlać. Teraz mój Aquino jest tam moim avkiem. Wolałabym Kometę, ale jej avatar jest pod złym kątem i widać tylko uszy i oczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Nie pasuje mi to demo. Jeśli to już pełna wersja kreatora to jestem troszkę zawiedziony... Przecież już na początku powinna być opcja zmieniania rozmiaru psa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
anie moze stworz psa Pitbulla z "tygrysimi" paskami na grzbiecie lub Golden Rettrivera kremowego? Ja wlasnie takie dopiero co skonczylam tworzyc i powiem Ci ze efekt super
![]() Karel tam jest mozliwosc wyboru pomiedzy malymi i duzymi rasami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Mi pitbulle się nie podobają... Tak jakoś wolę inne rasy:
Collie (zepsuli go, za krótka sierść) York (To samo co wyżej) Chihuahua (Nie ma go, lub jest pod nazwą ratlerek i wygląda dziwacznie) Dalmatyńczyk (jest piękny) Podoba mi się więcej ras psów, ale jeszcze ich nie oglądałam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Collie- faktycznie go zepsuli Samojeda tez, bo taka siersc mu zrobili jakby zla grafika byla
![]() ![]() ![]() Mi pitt bul sie nie podoba ale chcialam miec jakiegos psa agresywnej rasy, myslalam o dobermanie ale jakos nie przypadl mi do gustu.. najladniejszy (oprocz dalmatynczyka) jest chyba Golden Rettriver i Husky hehe ja juz obejrzalam i stworzylam kazda rase, temu juz napisalam ktore mi najbardziej przypadly do gustu ![]() ![]() Tylko troche przegieli.. Dog niemiecki powinien byc najwiekszy a jest normalnej wielkosci.. nie pomysleli.. a widzialas tam maltanczyka lub owczarka niemieckiego? wydaje mi sie ze ich nie ma.. Ostatnio edytowane przez distractme : 23.09.2011 - 12:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Anka, wiem, że można wybierać, ale powinno się zmieniać jeszcze na początku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Powinno ale niestety nie wszystko przemysleli..
popatrzalam i brakuje tez Amstaffa oraz tego psa z reklamy Duluxa, nie ma chinskiego grzywacza, bernardyna i wielu innych ras, z kotami tez oszczedzali, brakuje bardzo wielu znanych ras, np Vany tureckiej, Brytyjczyka "niebieskiego", kota europejskiego.. i jesli w psach dali dzikiego Dingo to dlaczego w kotach nie dali Żbika? Wg mnie najlepiej wykazali sie z końmi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Łohohoh, to waży AŻ 1,5 GB, mogę sobie pomarzyć o tym demie najwyżej xD
Trzy dni nie mam zamiaru tego sciągać. Muszę obejść się smakiem :< |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 43 (0 użytkownik(ów) i 43 gości) | |