|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Więc chcę sobie dokupić pamięć ram, aby działały mi sims3. Jednak w ogóle nie znam się na komputerze i potrzebuje pomocy.Ktoś mógłby mi dać jakieś rady dot. zakupu i instalacji RAM-u? Trochę nie związane z grą, więc sory. Moje właściwości komputera: Windows XP (Laptop)
Service Pack 3 Genuine Intel(R)CPU T 2050 @ 1.60 GHz 798 MHz ,504 MB RAM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
To jest dział z sims 2, to po pierwsze.
EDIT: już nie jest. Szczerze mówiąc do takiego sprzętu nie opłaca się dokupywać ramu... Procek też za słaby jak na wymagania i "dwójki" i "trójki". Na Twoim miejscu zaczęłabym odkładać kasę na nowego lapka ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 03.03.2012 - 16:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Chciałam powrócić z problemem, który wcześniej opisywałam, ale jest jeden szczegół, który mnie zaskoczył...
Dla wygody do The Sims 3 zainstalowałam cracka (wydawało mi się to wygodniejsze), no i tutaj pojawi się ten szczegół, gra przez długie godziny ani razu się nie zacięła, wręcz przeciwnie, działa jeszcze lepiej. Niestety gdy gram na płycie gra i tak się wyłącza, logika wskazuje grać bez płyty, tutaj jednak też pojawaia się problem, crack po następnym włączeni przestał funkcjonować tak jak powinien, gra informuje mnie że nie ma płyty w stacji dysków, instaluje cracka jeszcze raz i sytuacja się powtarza, co bym nie zrobiła coś źle funkcjonuje, czy ktoś coś z tego rozumie, bo ja osobiście pogubiłam się w tym i już kompletnie nie wiem jak to rozwiązać... Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
To nie używaj vracka, tylko moda NRaas NoCD.
http://nraas.wikispaces.com/NoCD+Phase+One Wymaga to oczywiście takiego samego wstawiania modów, jak normalnie, Więc katalog Mods\Packages i plik resource.cfg |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Wkrótce spróbuje, ale i tak dziękuje bo to mi wiele daje, każda możliwość się przyda, dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jaki masz system?
Jeśli Xp - śmiało wgrywaj Vista , 7 - musisz dołożyć RAMu
![]() |
#8 |
|
![]()
Windows Xp. YEAH
![]() @Edit: Na wymaganiach systemowych pisze że potrzeba jest 1 GB ramu, czy neduży brak tego ramu robi dużą różnicę? ![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Breath - tak, robi różnicę.
np ja gram w simsy na komputerze z 2007 roku, z kartą graficzną 265mb, z dosc dobrym procesorem i 3gb ramu. wczesniej mialem jedynie 700mb i grac sie nie dalo.. prosilbym Cie jeszcze o podanie mdelu karty graficznej. |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
A które to? Nie mam pojęcia gdzie to się sprawdza. W sumie ramu zawsze można dokupić
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|