Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.09.2005, 19:22   #421
Dream
Guest

Domyślnie ...

A wy co??? Rozmawiacie do której chodzi cie klasy czy o The Sims 2 Nocne Życie, bo nie rozumiem ? A tak poza tym ... Zamawiam tą grę na www.play.com.pl będzie taniej Chociaż na wirtus.pl chyba jest najtaniej - 67 zł. To już nie robi różnicy
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.09.2005, 19:22   #422
Michalunia
Guest

Domyślnie

NO TO JA JUSH NIE WIEM - PREMIERA JEST 20-GO CZY 16-GO? JA TESH IDE DO 2-GIEJ GIMNAZJUM, ORYGINALNE SIMSY (2 I NS) DOSTALAM W WAKACJE :con: DOPIERO I TERAZ MOJEJ MAMY KOLEGA PUJDZIE DO MEDIA MARKT I MI KUPI TYLKO NIE WIEM NA KIEDY JEST DZIEN PREMIERY... CHCIALAM KUPIC W MERLINIE ALE COZ...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.09.2005, 19:57   #423
patrysiaz1992
Guest

Domyślnie

Premiera 16 września, a nie 20.
(pójdzie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.09.2005, 20:18   #424
Mgiełka
Guest

Wink

A ja sobie NŻ kupię niestety dłuuugo po premierze. Na razie to zbieram na pamięć Ram, a później na TS2NS. No bo chyba komp by padł przy Studiach, gdybym właśnie nie kupiła pamięci. Mam nadzieję, ze rodzice dadzą się przekonać i kupią mi na gwiazdkę Studia. A Nocne Życie... Może za rok

PS Tez jestem w 2 gimnazjum
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.09.2005, 14:56   #425
Pawlq
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał katherina
A ja sobie NŻ kupię niestety dłuuugo po premierze. Na razie to zbieram na pamięć Ram, a później na TS2NS. No bo chyba komp by padł przy Studiach, gdybym właśnie nie kupiła pamięci. Mam nadzieję, ze rodzice dadzą się przekonać i kupią mi na gwiazdkę Studia. A Nocne Życie... Może za rok

Za rok bedą inne - nowe dodatki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.09.2005, 15:42   #426
Czajniczek
Guest

Domyślnie

Oby w Empiku były No i jeszcze tatusia trzeba przekonać że to niezbędne do mojego dobrego samopoczucia
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.09.2005, 15:53   #427
Cocco
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał katherina

Zamiast studii weź NŻ. Studia to nudy!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.09.2005, 16:46   #428
Toxic
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Rendal
Zamiast studii weź NŻ. Studia to nudy!
nie są aż takie złe fajnie jest na studiach są torche przereklamowane ale ujdą . Ja jeszcze nie wiem kiedy NŻ kupie może w premiere może później
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.09.2005, 17:21   #429
Pawlq
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał _Toxic_
nie są aż takie złe fajnie jest na studiach są torche przereklamowane ale ujdą . Ja jeszcze nie wiem kiedy NŻ kupie może w premiere może później
yyy...
Powiedzcie czym sa przereklamowane? - jakoś nie słyszałem
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.09.2005, 17:33   #430
Agita
Guest

Sad

Ja chyba simy będe miała dopiero w grudniu na urodziny. W sumie to nawet dobrze (??) bo mam zadużo kucia (tak jak by mnie to obchodziło) w tym roku mam egzaminy bo chodzę do 3 gimnazjum...brrrr.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania