|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie mam w wyposażeniu jak sim znajdzie jakąś biżuterie to pisze,że muszę przymierzyć ja przed lustrem ale zamiast tych z plaży mam te kupione.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Czy matę na której na plaży uczą tańca z ogniem można kupic tak dla rodziny do ogródka? jesli tak gdzie ona sie znajduje, bo szukam i szukam
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Obawiam się,ze tej maty nie można go kupić w trubie kupowania.
Przykro mi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
czyli pozostaje mi taniec ognia na zwykłym dywaniku, trudno
![]() Biżuteria jest gdy klikasz na zmień wyglad na lustrze i wybierasz taki diamencik, tam bedzie bizuteria jaka sim posiada, rowniez ta znaleziona |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dywanik zawsze jest na wyspie Twikki
A czytałaś co ja pisałam jest tylko biżuteria kupiona jak piszę,że ktoś znalazł naszyjnik z małży to tego naszyjnika nie ma zobaczę czy u Lupinów (są na wakacjach we Wiosce Takemizu) sprawdzę gdy je wyślę na wyspę Twikki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jak u was wygląda sprawa z zagadaniem ninji? U mnie jest on praktycznie nieuchwytny, jak już jakimś cudem się pojawi to gdy tylko sim podbiega, znika. A może jest jakiś sposób zeby dłuzej pozostał na parceli?
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
U mnie bez problemu jak widzisz,że Ninja się pojawi to klikasz na nim,żeby nauczyć się teleportacji to bedzie stał spokojnie ale jak cię nauczy to się deportuję
Aportacja- Pojawienie się nagle Deportacja- Znikniecie Jak nie wiesz o co mi chodzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Nie aportacja, tylko teleportacja. I tu się zgodzę z Remusem. Z reguły jak zobaczę ninję to zatrzymuję grę, klikam na nim 'naucz mnie teleportacji' czy jakoś tak, włączam ponownie tok gry i on wtedy stoi, a po chwili mnie (tzn. simkę) uczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
To są tylko pojęcia wchdzące w skład teleportacji
to miałem na myśli |
![]() |
![]() |