|
|
![]() |
|
|
Narzêdzia w±tku | Wygl±d |
![]() |
#422 |
Guest
|
![]()
Jedno pytanko. Je¶li dobrze my¶lê, to Zestaw ¦wi±teczny to s± same akcesoria (no i kilka ubrañ) do doinstalowania do ju¿ zainstalowanego wcze¶niej TS2, a Na ¦wiêta to p³ytka na której s± ju¿ akcesoria instalowane, tak? Bo Google mi miesza, a od czytania poprzednich stron te¿ mi nic do g³owy nie przychodzi. Je¶li i jedno i drugie to dodatki, to w którym jest wiêcej przedmiotów ubrañ itp?
|
![]() |
![]() |
#423 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Sk±d: Warszawa
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 19
|
![]()
W³a¶ciwie to jedno i to samo... No mo¿e choinki s± trochê inne (w na ¶wiêta s± trochê mniejsze).
Zreszt± teraz w sprzeda¿y s± chyba tylko "Na ¶wiêta", bo Zestaw by³ starszy. I oba instaluj± siê podobnie. Prawie, jak ka¿de akcesoria. Nie wiem, jak to lepiej wyja¶niæ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Guest
|
![]()
Tzn. ja instalowa³em Z¦ to by³o takie okno wymiarów mniej wiêcej 800x600px z t³em które by³o zdjêcie przebranych w stroje ¶wi±teczne Przyjemniaków bodaj¿e (Daniel by³ jako Miko³aj) z wyskakuj±cym okienkiem: "Czy chcesz zainstalowaæ The Sims 2 Zestaw ¦wi±teczny?" lub co¶ w tym stylu. Nie trzeba by³o podawaæ CD-Keya, inna sprawa, ¿e na pude³ku go nie by³o
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Guest
|
![]()
A gdzie ja widze ,¿e zbli¿a sie nowy rok? I jak sprowadziæ ¦w. Miko³aja do domu?
|
![]() |
![]() |
#426 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Sk±d: Warszawa
Reputacja: 19
|
![]()
Musisz urz±dziæ za pomoc± telefonu przyjêcie ¶wi±teczne (opcja dostêpna tylko w okre¶lonych godzinach i nie dzia³a w apartamentach w O¯).
Ale o tym jest chyba nawet poradnik w dziale poradniki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Sk±d: Dolny ¦l±sk
Reputacja: 10
|
![]()
Ja nie urz±dzam przyjêcia ¶wi±tecznego, tylko moi simowie piek± ciasteczka Miko³aja i po jakim¶ czasie on sam przydodzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Sk±d: Santa Bo¿ena
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 16
|
![]()
Czy kupiê gdzie¶ jeszcze N¦? W Empiku nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Guest
|
![]()
na allegro popatrz, jest kilka ofert
![]() |
![]() |
![]() |